Ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Βαγγέλης Δέδες, για την βράβευση των μαθητών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 
Με σημερινή του ανακοίνωση ο νέος πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κύριος Βαγγέλης Δέδες, ενημερώνει ότι η καθυστέρηση στην πραγματοποίηση της ετήσιας εκδήλωσης βράβευσης της Επιτροπής, των μαθητών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση οφείλεται στην μην έγκαιρη ενημέρωσή του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε περίοδο που θα ανακοινωθεί και οι νέοι φοιτητές- σπουδαστές θα βρίσκονται στο νησί. Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:
 
"Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου μας, εύχεται Χρόνια Πολλά, Ευτυχισμένο Δημιουργικό, το Νέο Έτος με υγεία ατομική και οικογενειακή, στους εκπαιδευτικούς και μαθητές όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης και ευόδωση των προσδοκιών τους.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Συγχαίρει τους μαθητές που εισήχθησαν τη φετινή σχολική χρονιά σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και εύχεται καλή πρόοδο στις σπουδές τους. Επίσης συγχαίρει τους καθηγητές, για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν και καταβάλουν για την εκπαίδευση και μόρφωση των μαθητών.

Σύντομα η Επιτροπή Παιδείας, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Γ.Ε.Λ. Αίγινας, θα προβεί στη βράβευση των νέων φοιτητών - σπουδαστών και σε χρονική περίοδο που οι φοιτητές - σπουδαστές θα βρίσκονται στο νησί μας. Η μέχρι σήμερα καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός της πρόσφατης αλλαγής του προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, που είχε ως αποτέλεσμα την μην έγκαιρη ενημέρωση του νέου προέδρου".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png