Άγονος ο διαγωνισμός για τη μεταφορά πόσιμου νερού, αποφασίστηκε η επανάληψή του.


Με καταλυτική ημερομηνία τις 15 ημέρες από την ημέρα της τελευταίας απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, δηλαδή στις 16 Ιανουαρίου, αποφασίστηκε η επανάληψη του διαγωνισμού για την: "Μεταφορά πόσιμου νερού στη νήσο Αίγινα με υδροφόρα πλοία για τα έτη 2018-2019". Στην προηγούμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, μετά την αποσφράγιση του διαγωνισμού, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κατατεθεί καμία οικονομική προσφορά και έτσι ο διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος.

Να σημειώσουμε ότι ο διαγωνισμός γίνεται, όπως πλέον ορίζει ο νόμος, με το σύστημα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στο σύστημα ΕΣΗΔΗΣ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε ότι εγκρίνει το από 15 Ιανουαρίου 2018  πρακτικό που συντάχθηκε από την αρμόδια Επιτροπή Διαγωνισμού για τον δημόσιο διεθνή ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την μεταφορά πόσιμου νερού στη νήσο Αίγινα με υδροφόρα πλοία για τα έτη 2018- 2019, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ Α/Α 50297 και κηρύσσει τον διαγωνισμό άγονο διότι δεν υποβλήθηκε ηλεκτρονικά καμία προσφορά. 

"2.Εγκρίνει την διενέργεια επαναληπτικού διαγωνισμό με τους ίδιους όρους διακήρυξης με ελάχιστη καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών τις 15 ημέρες λόγω επείγουσας κατάστασης με το σκεπτικό ότι: α) Έχει παρέλθει ήδη η ημερομηνία λήξεως (31-12-2017) της προηγούμενης σύμβασης μεταφοράς ποσίμου ύδατος στο νησί μας. β) Η παροχή ποσίμου ύδατος είναι αγαθό υψίστης σημασίας για τους δημότες και επισκέπτες του νησιού μας. γ) Δεν υπάρχει άλλος τρόπος υδροδότησης ποσίμου ύδατος στο νησί μας", αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png