Πρόσκληση σε συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020.

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Αίγινας (οδός Οινώνης 3 – 1ος όροφος) την Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:00΄ π.μ. για να συζητήσουμε τα πιο κάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Λήψη απόφασης επί του Πρακτικού ΙΙΙ που συντάχθηκε από την αρμόδια επιτροπή διαγωνισμού και αξιολόγησης, για τον δημόσιο ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την « Προμήθεια & τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Αίγινας» προϋπολογισμού: 173.387,00 € (πλέον Φ.Π.Α.), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ με Α/Α 80268/2019. Σύμφωνα με την υπ. αριθμ. πρωτ. 12215/02-10-2019 και με ΑΔΑΜ: 19PROC005647831 2019-10-03 διακήρυξη.
2. Λήψη απόφασης επί των πρακτικών που συντάχθηκαν από την αρμόδια επιτροπή διαγωνισμού και αξιολόγησης για τον συνοπτικό διαγωνισμό για την “προμήθεια υλικών ύδρευσης” : 40.192,15 € πλέον Φ.Π.Α.
3. Υποβολή έκθεσης προς το Δ.Σ για την πορεία υλοποίησης προϋπολογισμού του Δήμου Δ΄ τριμήνου οικονομικού έτους 2019.
4. Λήψη απόφασης για την νομική εκπροσώπηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Οικονόμου Νικόλαου ύστερα από αίτηση του με αριθμ. Πρωτ.
5. Εξέταση αιτημάτων καταναλωτών ύδρευσης του Δήμου μας σχετικά με οφειλές τους.
6. Εξέταση αιτήσεων υδροληπτών του Δήμου για διόρθωση χρεώσεώς τους σε βεβαιωτικό κατάλογο τελών ύδρευσης λόγω διαρροής.
7. Εξέταση αιτήσεων υδροληπτών του Δήμου για διόρθωση χρεώσεώς τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης λόγω λάθους αντιγραφής από τα βιβλία καταμετρήσεως στους βεβαιωτικούς καταλόγους.
8. Εξέταση αιτήσεων υδροληπτών του Δήμου για διόρθωση χρεώσεώς τους σε βεβαιωτικό κατάλογο τελών ύδρευσης λόγω λάθους μέτρησης.
9. Περί διαγραφής οφειλών από βεβαιωτικούς κατάλογους σύμφωνα με εισηγήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών.
Σε περίπτωση κατά την οποία δικαιολογημένα δεν είναι δυνατή η προσέλευσή σας, παρακαλούμε όπως γνωρίσετε αυτό έγκαιρα, καταρχήν στο αντίστοιχο αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και κατόπιν στον ειδικό γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής στο τηλ. 2297320019.
Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Ζορμπάς Ιωάννης
Δήμαρχος
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png