Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ενέκρινε την τοποθέτηση προστατευτικών για την ασφαλή μετακίνηση των πεζών.

 
Στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, ένα από τα θέμα της ημερήσιας διάταξης, αφορούσε στην τοποθέτηση προστατευτικών, σε διάφορα κεντρικά σημεία, για την ασφαλή μετακίνηση των πεζών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Στο video της συνεδρίασης μπορείτε να δείτε τα όσα συζητήθηκαν, αλλά και τις περιπτώσεις άλλων επικινδύνων σημείων που επισήμαναν τα μέλη της επιτροπής. Πρόκειται, κυρίως, για περιοχές που λόγω αυξημένης κυκλοφορίας ή παράνομου παρκαρίσματος, δημιουργούν προβλήματα στην ασφαλή διέλευση των πεζών.
 
Έτσι, στις επόμενες συνεδριάσεις δεν αποκλείεται να δούμε θέματα που θα αφορούν παρεμβάσεις σε δρόμους, με διαπιστωμένα προβλήματα, τόσο κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών, όσο και τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου.
 
Επιστρέφοντας στο συγκεκριμένο θέμα, τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα και ενέκριναν την τοποθέτηση προστατευτικών στα εξής σημεία της Αίγινας: Λεωφ. Ν. Καζαντζάκη στο σημείο της Αύρας, οδός Ιουλίας Κάτσα μπροστά από το Ειρηνοδικείο Αίγινας, οδός Μητροπόλεως στο πεζοδρόμιο μπροστά από τον αύλειο χώρο Ι. Ν. Μητρόπολης Αίγινας και Εϋνάρδειου και πίσω από το Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο, για την ασφαλή μετακίνηση των πεζών.