Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 13ης Ιουλίου 2020.


Συνεδρίασε σήμερα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αίγινας. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν τα ακόλουθα: Λήψη απόφασης επί του πρακτικού δικαιολογητικών κατακύρωσης που συντάχθηκε από την αρμόδια επιτροπή διαγωνισμού και αξιολόγησης για τον συνοπτικό διαγωνισμό για την “Πλαστικών Κάδων Απορριμμάτων των 1100 lit και Μεταλλικών Επιστυλίων Κάδων ” προϋπολογισμού : 59.302,50 € (πλέον Φ.Π.Α.). 

Κατακύρωση του πρακτικού της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας που διεξήχθη για την εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης από ιδιώτη τμήματος αιγιαλού πλαζ στη θέση Κλήμα – Κλειδί της Τ.Κ Πέρδικας Αίγινας.

Έγκριση μελέτης για την επιλογή αναδόχου για την “Προμήθεια Έτοιμου Σκυροδέματος, Θερμού Ασφαλτομίγματος και Σιδήρου Οπλισμού για το Δήμο Αίγινας”, εκτιμώμενης αξίας 56.358,00 € (πλέον Φ.Π.Α. 24 %) CPV : 44113620-7, 44114100-3, 44111000-1 και σύνταξη των όρων διακήρυξης για τη διενέργεια του απαιτούμενου διαγωνισμού εκπόνησης μελέτης και έγκριση ασκήσεως προσφυγών του Δήμου κατά αποφάσεων του Λιμενάρχη Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png