Ο κ. Παναγιώτης Κουκούλης πρόεδρος της επιτροπής για τον σχεδιασμό μεγάλων, χρηματοδοτούμενων τεχνικών έργων.


Μία νέα επιτροπή απέκτησε ο Δήμος της Αίγινας, η οποία σύμφωνα με την εισήγηση του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά στην συνεδρίαση της 9ης Σεπτεμβρίου, έχει ως σκοπό το δημοτικό συμβούλιο να προτείνει, να συμπράξει και να αποκτήσει ρόλο στον σχεδιασμό των έργων.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



"Μας έχει απασχολήσει πάρα πολλές φορές και έχουν γίνει πολλές αναφορές και στο δημοτικό συμβούλιο για το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης", που διαδέχεται το "Φιλόδημος" είπε ο κ. Ζορμπάς, που συμπλήρωσε ότι σε σύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων, όλοι, πλην του κ. Παναγιώτη Ηλία, εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συμμέχουν σε αυτή την επιτροπή. Πρόκειται για την: "Επιτροπή για το σχεδιασμό μεγάλων, χρηματοδοτούμενων τεχνικών έργων" του δήμου Αίγινας. Ως πρόεδρο της επιτροπής κ. Ζορμπάς πρότεινε τον κ. Παναγιώτη Κουκούλη.
 
Η επιτροπή θα έχει ως αντικείμενο τηνι γνωμοδότηση (δεν θα παίρνει αποφάσεις) για των σχεδιασμό των μεγάλων τεχνικών έργων του δήμου.
 
Στην επιτροπή θα συμμετέχουν ως πρόεδρος ο κ. Παναγιώτης Κουκούλης και μέλη οι κύριοι: Νίκος Πτερούδης, Αντώνης Μούρτζης, Δημήτρης Καραγιάννης, Παντελής Μεθενίτης και από την παράταξη του κ. Δημήτρη Μούρτζη ίσως συμμετέχει ο κ. Γιώργος Μούρτζης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png