Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 22ας Σεπτεμβρίου 2020.


Συνεδρίασε σήμερα το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αίγινας με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού που συντάχθηκε, από την αρμόδια επιτροπή διαγωνισμού και αξιολόγησης, για τον διαγωνισμό και την επιλογή αναδόχου για την "προμήθεια καυσίμων, λιπαντικών και λοιπών ειδών συντήρησης οχημάτων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου και των Ν.Π.Δ.Δ για το έτος 2020 – 2021".
2. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού που συντάχθηκε, από την αρμόδια επιτροπή διαγωνισμού και αξιολόγησης, για τον διαγωνισμό και την επιλογή αναδόχου για την υπηρεσία ΄΄Μεταφορά απορριμματοφόρων με οχηματαγωγά πλοία έτους 2020 – 2021.
3. Έγκριση Μελέτης και σύνταξη όρων διακήρυξης για τη διενέργεια διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου την "Προμήθεια ενός απορριμματοφόρου οχήματος με συμπιεστή απορριμμάτων τύπου πρέσας 22 κυβικών μέτρων με σύστημα ανύψωσης κάδων" προϋπολογισμού : 224.192,00 € ( συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%).
4. Έγκριση Μελέτης και σύνταξη όρων διακήρυξης για τη διενέργεια διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου του έργου "Τσιμεντόστρωση δρόμων στην έδρα του Δήμου Αίγινας καθώς και στα τοπικά διαμέρισμα Πέρδικας, Βαθέως και Μεσαγρού του Δήμου Αίγινας",  προϋπολογισμού : 56.398,06 € (πλέον Φ.Π.Α 24%).
5.  Απαλλαγή υπολόγου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού προπληρωμένου εντάλματος για την "Προμήθεια υδρομέτρων παροχών και δεξαμενών σύμφωνα με το αρθ. 9 παρ2 της προγραμματικής σύμβασης με την ΕΥΔΑΠ".
6. Εγκριση ασκήσεως προσφυγής του Δήμου μας κατά της υπ’ αριθ. 138/2017 απόφασης του Λιμενάρχη Αίγινας.
7. Εγκριση ασκήσεως προσφυγής του Δήμου μας κατά της υπ’ αριθ. 34/2012 απόφασης της Περιφέρειας Αττικής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png