Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 19ης Οκτωβρίου 2020.


Συνεδρίασε σήμερα το πρωί η Επιτροπή Ποιότητας του Δήμου Αίγινας. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν τα ακόλουθα:

1. Καθορισμός Συντελεστή Τέλους Ακίνητης Περιουσίας έτους 2021, κατόπιν υπηρεσιακού σημειώματος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.
2. Καθορισμός του τέλους κοινοχρήστων χώρων έτους 2021, κατόπιν υπηρεσιακού σημειώματος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.
3. Καθορισμός των ανταποδοτικών τελών Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού καθώς & Δημοτικού φόρου Δήμου Αίγινας για το 2021, κατόπιν υπηρεσιακού σημειώματος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.
4. Καθορισμός των ανταποδοτικών τελών Ύδρευσης – Αποχέτευσης για το 2021, κατόπιν υπηρεσιακού σημειώματος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.
5. Καθορισμός Δαπανών και Προστίμων που προκύπτουν από τον ισχύοντα Κανονισμό Ύδρευσης του Δήμου Αίγινας, κατόπιν υπηρεσιακού σημειώματος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.
6. Λήψη απόφασης για να τοποθετηθούν μεταλλικά κολονάκια, για την αποτροπή της παράνομης στάθμευσης οχημάτων ιππαστί επάνω στο πεζοδρόμιο επί της Λ. Δημοκρατίας.
7. Έγκριση για την “Ανάπλαση της Καποδιστριακής Διαδρομής και του Παραλιακού Μετώπου στην πόλη της Αίγινας”.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png