Άνοιξαν και πάλι για τους κατοίκους της Αίγινας, η παιδική χαρά και το γήπεδο μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

 
Στις 7 Αυγούστου ο δήμος Αίγινας είχε εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία από την Δευτέρα 10 Αυγούστου θα έκλειναν  όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου καθώς και οι παιδικές χαρές, ως μέτρο για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού. Η επικύρωση της απόφασης έγινε σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής Δευτέρα 10 Αυγούστου, οπότε και αποφασίστηκε, ανάμεσα σε άλλα το κλείσιμο των αθλητικών εγκαταστάσεων και των παιδικών χαρών. Η απόφαση είχε φέρει αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν από δημοτικούς συμβούλους στο δημοτικό συμβούλιο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η απόφαση παρέμεινε ενεργή μέχρι και πρόσφατα στις 16 Οκτωβρίου, οπότε και συνεδρίασε δια περιφοράς η Εκτελεστική Επιτροπή, που αποφάσισε το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων και των παιδικών χαρών του Δήμου Αίγινας σύμφωνα: α) με τους κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλων μέτρων προστασίας για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και β) με το επιδημιολογικό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο δήμος της Αίγινας.
 
Σύμφωνα με την ίδια απόφαση η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων και των παιδικών χαρών θα διαφοροποιείται σε περίπτωση αλλαγής επιδημιολογικού επιπέδου της Περιφέρειας στην οποία ανήκει η Αίγινα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png