Ομόφωνη ήταν η απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής να τοποθετηθούν κολωνάκια στην παραλία της Αίγινας.

 
Ομόφωνη ήταν η απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που συνεδρίασε διά ζώσης στις 19 Οκτωβρίου 2020, να τοποθετηθούν κολωνάκια στην παραλία της Αίγινας. Πιο συγκεκριμένα το 6o Θέμα της ημερησίας διάταξης αφορούσε στην λήψη απόφασης για να τοποθετηθούν μεταλλικά κολωνάκια, για την αποτροπή της παράνομης στάθμευσης οχημάτων ιππαστί επάνω στο πεζοδρόμιο επί της Λ. Δημοκρατίας. Τα κολωνάκια θα τοποθετηθούν σε απόσταση δύο μέτρων το ένα από το άλλο, από την πλευρά της παραλίας που βρίσκονται τα καταστήματα. Θα είναι χρώματος κυπαρισσί, όπως αυτά που τοποθετήθηκαν πρόσφατα στο Εϋνάρδειο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Στην συνεδρίαση της επιτροπής συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Γιάννης Ζορμπάς και τα μέλη της επιτροπής οι κύριοι: Μούρτζης Γεώργιος, Τζίτζης Φίλιππος, Καραγιάννης Δημήτριος και Γκαρής Μάριος. Επίσης, ήταν ταν παρών και ο πρόεδρος της Δ. Κοινότητας Αίγινας, κ. Κασιμάκης Παναγώτης ο οποίος εξέφρασε θετική γνώμη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png