Ορισμός νέων εκπροσώπων στις γνωμοδοτικές επιτροπές Λιμεναρχείων  της Περιφέρειας Αττικής. Τα μέλη της γνωμοδοτικής του Λιμεναρχείου Αίγινας.

Σε συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής που έγινε στις 27 Οκτωβρίου, το 11ο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης ήταν ορισμός νέων εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής στις γνωμοδοτικές επιτροπές Λιμεναρχείων χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής για το υπόλοιπο του έτους 2020 και για το έτος 2021.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Ειδήσεις από την Αυτοδιοίκηση, στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με την απόφαση: Γνωμοδοτική επιτροπή για θέματα α) ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων β) ταχύπλοων σκαφών και λοιπών θαλασσίων μέσων αναψυχής του Λιμεναρχείου Αίγινας είναι: Τακτικό μέλος η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη Βασιλική (Βάσω), αναπληρωματικό μέλος ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κατσικάρης Δημήτριος.

Επισημαίνεται ότι όσον αφορά στη γνωμοδοτική επιτροπή με αρμοδιότητα το χαρακτηρισμό παράλιων χωρών ως πολυσύχναστων και την επιμήκυνση χρόνου ναυαγοσωστικής κάλυψης αντικαθίσταται ο εκπρόσωπος αιρετός της Περιφέρειας από εκπρόσωπο της οικείας Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), σύμφωνα με το Π.Δ. 71/2020/31-08-2020 (ΦΕΚ 166/τ.Α’/31-8-2020) με θέμα:” Σχολές Ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης, άδειας Ναυαγοσώστη, υποχρεωτική πρόσληψη ναυαγοσώστη σε οργανωμένες παραλίες” στο άρθρο 11 παρ.1 (αντικατέστησε το άρθρο 11 παρ. 1 του Π.Δ. 31/2018 ).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png