Εγκρίθηκε δαπάνη για την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων στο 2ο Νηπιαγωγείο Αίγινας.

 
Δαπάνη ύψους 1.612 ευρώ αποφάσισε σε συνεδρίασή της η Διαχειριστική Επιτροπής των Κληροδοτημάτων του Δήμου Αίγινας, για το κληροδότημα Π. & Α. Κάππου - η συνεδρίαση έγινε δια περιφοράς στα μέσα του προηγούμενου μήνα και η απόφαση δημοσιεύθηκε χθες-  για την κατασκευή και την τοποθέτηση κουφωμάτων στο 2ο Νηπιαγωγείο Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Στην εισήγησή του ο πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής κ. Γιάννης Ζορμπάς ανάφερε, μεταξύ άλλων, ότι: "Μετά από επίσκεψή μου στο κτήριο του κληροδοτήματος, στο οποίο στεγάζεται το 2ο Νηπιαγωγείο, διαπίστωσα την ανάγκη αντικατάστασης παραθύρων και εξώφυλλων που είχαν καταστραφεί. Συγκεκριμένα θα πρέπει : 1) Να κατασκευαστούν και να τοποθετηθούν δύο ζεύγη εξώφυλλων και να γίνει βαφή σε κάσα, τζαμιλίκι και κορνίζα 2) Να κατασκευαστούν και να τοποθετηθούν δύο κουφώματα με κάσα, εξώφυλλα, τζαμιλίκι και εξωτερικές κορνίζες .
 
Για τις απαιτούμενες εργασίες συντάχθηκε, από τον κ. Βλαστό Νικόλαο, Δ/ντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αίγινας, η με αρ. πρωτ. 12135/28-08-2020 (ΑΔΑΜ : 20REQ007269481) Τεχνική Έκθεση προϋπολογισμού. Ο προϋπολογισμός των εργασιών εκτιμήθηκε στο ποσόν των 1.674 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Επίσης, παρουσιάστηκαν οι προσφορές που είχαν υποβληθεί μετά από πρόσκληση.
 
Η Διαχειριστική Επιτροπή αφού άκουσε την εισήγηση του Προέδρου της και μετά από διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων αποφάσισε ομόφωνα ότι εγκρίνει τις παρακάτω εργασίες:
 
 Εγκρίνει τις παρακάτω εργασίες όπως περιγράφονται στην Τεχνική έκθεση:
1) Κατασκευή και τοποθέτηση δύο ζευγών εξώφυλλων διαστάσεων 1,40 Χ 0,90 με βαφή αντίστοιχα σε κάσα , τζαμιλίκι και κορνίζα.
2) Κατασκευή και τοποθέτηση δύο κουφωμάτων με κάσα, εξώφυλλα τζαμιλίκι και εξωτερικές κορνίζες διαστάσεων 1,00 Χ 0,70.
Όλα θα τοποθετηθούν βαμμένα, με τα τζάμια και ο ταμπλάς θα είναι από κόντρα πλακέ θαλάσσης.
 
Τα μέλη που συμμετείχαν στην συνεδρίαση της Επιτροπής: Σκαλτσιώτης Γεώργιος, Μούρτζης Αντώνιος,  Καραγιάννης Δημήτριος, Πτερούδης Νικόλαος, Θεριανός Στυλιανός, Γκαρής Μάριος
Κουκούλη Μαρία, Μούρτζης Δημήτριος, Σαλπέα – Στάθη Αικατερίνη, Κουκούλης Παναγιώτης, Λεούσης Νεκτάριος, Λαμπαδάριος Στυλιανός, Μεθενίτης Παντελεήμων, Ντελής Αντώνιος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png