Ερώτηση Φίλιππου Τζίτζη για το πολιτιστικό τέλος και τα έσοδα του ΔΑΟΑ. Τι απάντησε ο κ. Γιάννης Ζορμπάς.

 
Ερώτηση σχετικά με το πολιτιστικό τέλος που εισπράττει ο δήμος της Αίγινας έκανε το κ. Φίλιππος Τζίτζης στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Ο κ. Τζίτζης επανέφερε την ερώτηση, καθώς λόγω των μέτρων που ισχύουν για τον κορονοϊό, δεν γίνονται πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ο κ. Γιάννης Ζορμπάς απάντησε ότι: "Το πολιτιστικό τέλος, από την στιγμή που δεν γίνονται πολιτιστικές εκδηλώσεις, αυτό λογίζεται στα ταμειακά διαθέσιμα του δήμου και μπορεί να προβλεφθεί για του χρόνου. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει" είπε.
 
"Τελικά είναι τόσο παρατημένος ή μήπως πρέπει να κάνετε κάποιες δραστικές παρεμβάσεις. Δεν βλέπουμε να κινείται φύλλο στον ΔΑΟΑ" είπε ο κ. Φίλιππος Τζίτζης, σε μία επόμενη ερώτηση για τα έξοδα και έσοδα του ΔΑΟΑ.
 
Ο κ. Γιάννης Ζορμπάς απαντώντας, διερωτήθηκε εάν ο ΔΑΟΑ είχε ποτέ έσοδα, συμπληρώνοντας ότι δεν γίνονται αγώνες αυτή τη στιγμή: "Αγωνιστικές εκδηλώσεις και τέτοια αθλητικά γεγονότα δεν γίνονται". Ο κ. Τζίτζης αντέτεινε ότι ο ΔΑΟΑ είχε έσοδα στην δική του θητεία ως πρόεδρος και συμπλήρωσε ότι έχει έσοδα από τις διαφημίσεις και το κυλικείο.
 
Γιάννης Ζορμπάς: "Τα έσοδα, όπως γνωρίζετε είναι πενιχρά επί σειρά ετών και ιδιαίτερα τώρα όπως είναι η κατάσταση δεν μπορεί να απαιτήσει διαφημίσεις από την στιγμή που δεν γίνονται αθλητικά γεγονότα κι αυτά που έγιναν μέχρι τώρα ήταν κεκλεισμένων των θυρών".
Φίλιππος Τζίτζης: "Εγώ σας ρωτάω για την περίοδο από τον Σεπτέμβρη του 2019 μέχρι τώρα και μου λέτε για τον κορονοϊό. Ο κορονοϊός δεν είναι 15 μήνες 16, είναι τέσσερις.
Γιάννης Ζορμπάς: "Στη φετινή χρήση του '20 που μπορούμε να τη συζητήσουμε δεν έχει έσοδα ο ΔΑΟΑ".
Φίλιππος Τζίτζης: "Κυλικείο δεν έχει ο ΔΑΟΑ;"
Γιάννης Ζορμπάς: "Το κυλικείο που να λειτουργεί; αφού ήταν τόσο καιρό κλειστό".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png