Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή για το Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2021.


Συζητήθηκε στις 17 Νοεμβρίου από την Εκτελεστική Επιτροπή το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Αίγινας για το έτος 2021. Προτάσεις υπέβαλαν εγγράφως, αποστέλλοντας τις αποφάσεις τους, οι κοινότητες: Αίγινας, Βαθέος, Κυψέλης, Μεσαγρού και Πέρδικας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με το πρακτικό της συνεδρίασης, ο πρόεδρος έθεσε υπόψη των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής το σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος, που συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και τόνισε ότι αυτό καταρτίστηκε λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου, όσο και τις προτάσεις που κατέθεσαν οι Κοινότητες δίνοντας όμως παράλληλα προτεραιότητα στα πλέον επείγοντα έργα. Επίσης, περιλαμβάνονται σε αυτό τα συνεχιζόμενα έργα καθώς και τα έργα για τα οποία θα υπάρξει χρηματοδότηση. Ακολούθησε μελέτη του σχεδίου του Τεχνικού Προγράμματος από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και διαλογική συζήτηση.

Η Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα ότι καταρτίζει το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Αίγινας έτους 2021 το οποίο επισυνάπτεται και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης και το οποίο θα διαβιβαστεί στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης για τη συζήτηση αυτού και την έκφραση γνώμης (η συνεδρίαση έχει οριστεί στις 27 Νοεμβρίου, μέσω τηλεδιάσκεψης). Στη συνέχεια το Τεχνικό Πρόγραμμα θα τεθεί ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας για έγκριση.


Παρόντες ήταν τα μέλη:
Ιωάννης Ζορμπάς– Δήμαρχος ως Πρόεδρος
Νικόλαος Πτερούδης – Αντιδήμαρχος ως μέλος
Αντώνιος Μούρτζης – Αντιδήμαρχος ως μέλος
Δημήτριος Καραγιάννης – Αντιδήμαρχος ως μέλος

Απόντες ήταν τα μέλη:
Γεώργιος Σκαλτσιώτης – Αντιδήμαρχος ως μέλος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png