Ο κ. Φίλιππος Τζίτζης πρότεινε ο δήμος να αγοράσει και να προσφέρει tablets σε μαθητές. Σχετικό θέμα επεξεργάζονται ο κ. Σκαλτσιώτης και ο κ. Θεριανός.

 
Με την ευκαιρία της έναρξης της τηλεκπαίδευσης στα σχολεία της Αίγινας και με βάση τις ανάγκες σε συσκευές tablets, προκειμένου όλοι οι μαθητές να μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα, ο κ. Φίλιππος Τζίτζης πρότεινε στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που έγινε στις 17 Νοεμβρίου, ο δήμος Αίγινας να  αγοράσει tablets,  έτσι ώστε όλοι οι μαθητές να συμμετάσχουν στη διαδικασία της εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Πιο συγκεκριμένα ο κ. Φίλιππoς Τζίτζης είπε: "Είχαμε κάνει αίτημα από τον Μάρτιο στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Παιδείας για κάποια αγορά tablets από τον δήμο. Είχαμε κάνει αυτή την πρόταση. Επειδή, όπως είπα, ο δήμος έχει την δημοσιονομική δυνατότητα μήπως θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτή την προμήθεια που είναι επείγουσα και αναγκαία για κάποιους μαθητές. Οχτακόσιοι είναι όλοι οι μαθητές, τα τριακόσια τουλάχιστον, τα διακόσια παιδιά".
 
Ο κ. Γιάννης Ζορμπάς απάντησε ότι το θέμα επεξεργάζονται ο κ. Γιώργος Σκατσιώτης μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας και ο κ. Στέλιος Θεριανός πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευση
 
Σημειώνεται ότι αρκετοί δήμοι της χώρας λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες, εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών, προμηθεύονται τέτοιες συσκευές και τις μοιράζουν σε μαθήτριες και μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, ώστε να παρακολουθούν χωρίς προβλήματά τα μαθήματά τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png