Την τοποθέτηση ανασχετικών ταχύτητας σε δρόμους της Αίγινας αποφάσισε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

 
Στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης στις 16 Νοεμβρίου, συζητήθηκε το θέμα της τοποθέτησης επιβραδυντών ταχύτητας, σύμφωνα με έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ο πρόεδρος εισηγούμενος το θέμα στα μέλη της Ε.Π.Ζ. έθεσε υπόψη των μελών της επιτροπής έγγραφα του Α.Τ. Αίγινας, της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας και την τεχνική έκθεση της τοποθέτησης επιβραδυντών ταχύτητας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
 
Ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Αίγινας κ. Κασιμάκης Παναγιώτης, εξέφρασε θετική άποψη για το θέμα.
 
Η επιτροπή αποφάσισε την τοποθέτηση επιβραδυντών ταχύτητας, στις αναφερόμενες οδούς στην σχετική τεχνική έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, με ψήφους 5 υπέρ επί επτά ψηφισάντων μελών.
 
Μειοψήφησαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Τζίτζης Φίλιππος, ο οποίος ψήφισε "παρών" και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μούρτζης Γεώργιος ο οποίος επίσης ψήφισε "παρών", διότι δεν έχουν εξεταστεί άλλες λύσεις.
 
Στην επιτροπή συμμετείχαν ο πρόεδρος Ζορμπάς Ιωάννης και τα μέλη: Μούρτζης Γεώργιος, Λεούσης Νεκτάριος, Τζίτζης Φίλιππος, Πτερούδης Νικόλαος, Καραγιάννης Δημήτριος και Γκαρής Μάριος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png