Εγκρίθηκε η πρόσληψη ειδικότητας ΠΕ Ψυχολόγων για το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αίγινας λόγω παραίτησης υπαλλήλου.

 
Την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την στελέχωση της δομής "Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αίγινας" και συγκεκριμένα ειδικότητας ΠΕ Ψυχολόγων, αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου. Το θέμα ήρθε προς συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με το υπηρεσιακό σημείωμα που έλαβαν υπόψιν τους τα μέλη της επιτροπής, η υπάλληλος του Κέντρου με ειδικότητα ΠΕ Ψυχολόγων γνωστοποίησε στον δήμο την οικειοθελή παραίτησή της στις 13/11/2020. Ακολούθως, η δεύτερη και η τρίτη στην σειρά κατάταξης βάσει του πρακτικού κλήρωσης,  με υπεύθυνες δηλώσεις τους δεν αποδέχθηκαν την πρόσληψη.
 
Σύμφωνα με βεβαίωση της Οικονομικής Υπηρεσίας στις 15.12.2020, υπάρχουν διαθέσειμες πιστώσεις για την κάλυψη της μισθολογικής δαπάνης και ο δήμος πρέπει να προβεί στην έκδοση νέας προκήρυξης για την πρόσληψη ενός ατόμου ειδικότητας ΠΕ Ψυχολόγων, αφού στον πίνακα κατάταξης της ειδικότητας "ΠΕ Ψυχολόγων" δεν υπάρχουν πλέον αναπληρωτές.
 
Η Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την στελέχωση της δομής "Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αίγινας" και συγκεκριμένα ειδικότητας ΠΕ Ψυχολόγων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png