Παραιτήθηκε από την Επιτροπή Υγείας του Δήμου Αίγινας ο Νίκος Πουλάκης.

Προς τον κ. Δήμαρχο Αιγινας .
Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση σας σχετικά με την απόφαση του δήμου να διενεργήσει την εξέταση ταχείας διάγνωσης του COVID-19
Πριν αποφασίσει κανείς εάν θα πρέπει να γίνει η εξέταση ταχείας διάγνωσης του COVID-19. θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζουμε την ευαισθησία και ειδικότητα της εξέτασης δηλ. με απλά λόγια πόσο αξιόπιστη είναι η εξέταση για την διάγνωση της λοίμωξης , επίσης σε ποια ομάδα πληθυσμού θα πρέπει να γίνει και πόσο είναι το κόστος της εξέτασης και ποιος θα το πληρώσει.

Το πιο σημαντικό όμως θα ήταν να γνωρίζαμε πόσα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοιού έχουν διαγνωσθεί μέχρι τώρα στο νησί ώστε να παρθούν πιο συγκεκριμένα μέτρα προφύλαξης.
Όταν προειδοποιούσαμε το καλοκαίρι για μέτρα πρόληψης και παρά τις επανειλημμένες μας προειδοποιήσεις για την εξέλιξη της πανδημίας ,ο δήμος «αγρόν ηγόραζε» ,κάνοντας τα στραβά μάτια για τις απαράδεκτες συναθροίσεις στα καφενεία και στις ταβέρνες του νησιού.

Όταν θα έπρεπε να είχε συγκροτηθεί το νέο ΔΣ για το κέντρο υγείας με σκοπό να το βγάλει από το τέλμα που βρίσκεται , δεν πράξατε τα απαραίτητα με αποτέλεσμα το Κέντρο Υγείας παραμένει χωρίς υπεύθυνη διοίκηση.
 
Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε εσείς και η παράταξή σας θα έπρεπε εάν πράγματι ενδιαφερόσασταν για την υγεία των κατοίκων του νησιού και μάλιστα κάτω από την οικονομική κρίση που μαστίζει τον τόπο, να είχατε πρωτοστατήσει για ΔΩΡΕΑ ΚΑΙ ΙΣΗ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ με κύριο στόχο την αναδιοργάνωση του κέντρου υγείας σε ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ .με όλες τις ειδικότητες ειδικά τώρα που τα νοσοκομεία είναι γεμάτα από ασθενείς με COVID 19 και η μετακίνηση ασθενών στο κέντρο (Αθήνα-Πειραια) για εξετάσεις είναι επικίνδυνη και πολυέξοδη και η μόνη φροντίδα που είδαμε απο το κράτος είναι η διανομή γευμάτων απο τηνκ. Πρόεδρο και τον κ.Πρωθυπυργό

Επειδή πιστεύω ότι δεν σας γράφω κάτι καινούργιο νομίζω ότι η επιτροπή υγείας δεν έχει για σας κανένα νόημα εφόσον αποφασίζετε και πράττετε κατά το δοκούν και κατά συνέπεια δεν χρειάζεσθε την γνώμη μου στην επιτροπή υγείας και ως εκ τούτου επιθυμώ να μη συμμετέχω πλέον στις συνεδριάσεις της γιατί είμαι «φωνή βοώντος εν τη ερήμω».
 
Φιλικά
Νίκος Χ. Πουλάκης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png