Το ποσό των 6.000 ευρώ θα διαθέσει η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αίγινας για την προμήθεια tablets και συνδέσεων internet.

Σύμφωνα με το πρακτικό της συνεδρίασης της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αίγινας, που συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης στις 14 Δεκεμβρίου 2020, η επιτροπή αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 6.000 ευρώ από το αποθεματικό του ταμείου της, για την αγορά ενός μέρους των 90 tablets που χρειάζονται οι σχολικές μονάδες. Σύμφωνα με την εισήγηση που έκανε στην επιτροπή ο πρόεδρός της κ. Στέλιος Θεριανός, από τα αιτιολογημένα αιτήματα των διευθυντών, για να καλυφθούν οι ανάγκες των μαθητών των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων του νησιού, θα πρέπει να αγοραστούν 90 tablets και 30 συνδέσεις internet.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Για την κάλυψη του ποσού που απαιτείται για την αγορά υπόλοιπων tablets και των καρτών για σύνδεση internet η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αίγινας (ΣΕΠΕΔΑ) ζητά να γίνει με χρηματοδότηση του Δήμου Αίγινας. Το πρακτικό της συνεδρίασης δημοσιεύθηκε χθες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png