Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής για τα γυρίσματα της εκπομπής "φλΕΡΤ" στην Αίγινα.

Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 έφθασε στην Αίγινα αποστολή από την εκπομπή «φλΕΡΤ» του τηλεοπτικού σταθμού ΕΡΤ1, η οποία και παρέμεινε στο νησί έως και την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου. Η επίσκεψη είχε αρχικώς προγραμματιστεί για τις αρχές του περασμένου Αυγούστου, όμως δεν κατέστη δυνατή από την παραγωγή λόγω συνθηκών. Η πρόταση επανήλθε, αυτή τη φόρα μέσω του Δημοτικού Συμβούλου Αίγινας κ. Νεκτάριου Λεούση ο οποίος ανέλαβε τις πρώτες επαφές και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Το τηλεοπτικό συνεργείο επισκέφθηκε ιστορικά κτίρια, μουσεία, ενώ συνομίλησε με τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, την πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας και πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Δήμου Αίγινας κ. Μαίρη Κουκούλη, τοπικούς φορείς και παράγοντες του πολιτιστικού, ιστορικού, εμπορικού και γαστρονομικού γίγνεσθαι του νησιού.

Χαρακτηριστικό είναι πως, κατά το χρονικό διάστημα παραμονής τους στο νησί, πραγματοποιήθηκαν τέσσερις ζωντανές συνδέσεις, Επίσης, τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου προβλήθηκε αφιέρωμα στον Ιωάννη Καποδίστρια, με αφορμή την 193η επέτειο ορκωμοσίας του στην Αίγινα ως πρώτου κυβερνήτη της νεότερης Ελλάδος, ενώ θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα και μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια του «φλΕΡΤ», ηθοποιός κ. Νάντια Κοντογεώργη εκδηλώνει με κάθε αφορμή την αγάπη της για την Αίγινα. Γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς.

Ευχαριστούμε θερμά τη δημοσιογράφο κ. Ελένη Μπουγά και τους εικονολήπτες κυρίους Βαγγέλη Μαθά και Πέτρο Βήττα για την όμορφη συνεργασία, όσους συμπολίτες μας συμμετείχαν, συμβάλλοντας σημαντικά στην προβολή και προώθηση της ποικιλομορφίας που καθιστά τον τόπο μας ξεχωριστό τουριστικό προορισμό, καθώς και την Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Αίγινας για την προσφορά της πενταήμερης διαμονής και φιλοξενίας του τηλεοπτικού συνεργείου.

Αν και στην καρδιά ενός ιδιαίτερου χειμώνα, η Αίγινα καταφέρνει να πρωταγωνιστεί στις οθόνες και τις καρδιές όλων μας, με τον καλύτερο τρόπο!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png