Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής στις 3 Φεβρουαρίου 2021.

Πρόσκληση σε κατεπείγουσα, δια περιφοράς, συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τετάρτη 3 Φεβρουαριου 2021 και ώρα 10:00΄-12:00΄ π.μ. (καθώς τυχόν καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεως θα δημιουργήσει προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία και στα συμφέροντα του Δήμου μας):
Θέμα: «Έγκριση παράστασης και εκπροσώπησης του Δήμου Αίγινας ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά (τακτική διαδικασία) κατά τη δικάσιμο της 12/10/2020, οπότε και συζητήθηκε η από ---------------------------------- της ομόρρυθμης εταιρείας με την επωνυμία -----------------------------------------------, που εδρεύει στην Αίγινα, οδός------------------------------- κι εκπροσωπείται νόμιμα κατά: 1) του Δήμου Αίγινας και 2) της υπ’ --------------------------- του Ειρηνοδικείου Αίγινας, από την δικηγόρο του Δήμου μας Αλεξάνδρα Γ. Τσάμη (ΑΜ 1867/ΔΣΠ).
Για το θέμα σας αποστέλλουμε ηλεκτρονικά, από τη γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής, σχετικό ενημερωτικό υλικό και παρακαλείσθε μέχρι και την Τετάρτη 3 Φεβρουαριου 2021 και ώρα 10:00΄-12:00΄ μ. να ενημερώσετε ηλεκτρονικά (e-mail) τη γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τη θέση σας επί του κάθε θέματος (πχ. υπέρ, κατά, λευκό, αποχή). Τα μέλη τα οποία δε διαθέτουν ηλεκτρονική διεύθυνση, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εισηγήσεις, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής, στο τηλ. 22973-20019.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Ιωάννης Π. Ζορμπάς
Δήμαρχος