Ανακοίνωση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για τις εγγραφές στα δημοτικά και στα νηπιαγωγεία της Αίγινας.

Αγαπητοί γονείς
Εν όψει των επικείμενων εγγραφών στα Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του νησιού, η ΣΕΠΕΔΑ μετά από σύσκεψη και με τους Δ-ντες και Πρ-νους των Δημοτικών σχολείων, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς ότι, όπως προβλέπεται και από τη σχετική νομοθεσία, θα υπάρξει  αυστηρή τήρηση των εγγραφών  σε κάθε σχολική μονάδα, σύμφωνα με τα καθορισμένα όρια. Με τον τρόπο αυτό θα αποφευχθεί η αποδυνάμωση Δημοτικών σχολείων και Νηπιαγωγείων του νησιού, που πιθανά να έχει δυσμενείς συνέπειες όσον αφορά  μείωση τμημάτων ή ακόμη και κλείσιμο μικρότερων σχολικών μονάδων.

Ταυτόχρονα καλεί τους γονείς της κάθε περιοχής  να εγγράψουν τα παιδιά τους στις σχολικές μονάδες που ανήκουν, να ενισχύσουν τα σχολεία που διαμένουν, ώστε να αποφύγουν και την ταλαιπωρία των μετακινήσεων αλλά και να αναβαθμίσουν κοινωνικά, πολιτιστικά και οικονομικά τα μέρη που ζούνε.

Για τη ΣΕΠΕΔΑ

Ο πρόεδρος
Θεριανός Στυλιανός


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png