Οι αποφάσεις που ελήφθησαν στην Οικονομική Επιτροπή στην συνεδρίαση που έγινε στις 22 Μαρτίου 2021 μέσω τηλεδιάσκεψης.

Οι αποφάσεις που ελήφθησαν από την Οικονομική Επιτροπή Αίγινας κατά την 11η Τακτική Συνεδρίασή της, που πραγματοποιήθηκε την 22 Μαρτίου 2021 μέσω τηλεδιάσκεψης.

61/21
Θ.Ε.Η.Δ. 1ο Περί έγκρισης που αφορά την εξειδίκευση δαπάνης για την Προμήθεια 6 δάφνινων στεφανιών με κορδέλα για τις ανάγκες εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.
Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρακτικό η εξειδίκευση δαπάνης για την Προμήθεια 6 δάφνινων στεφανιών με κορδέλα για τις ανάγκες εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.
62/21
Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών για το έργο "Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας" στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΑΤ11 του Προγράμματος
"ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ".
Εγκρίθηκε ομόφωνα η έγκριση πρακτικού Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών για το έργο "Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας" στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΑΤ11 του Προγράμματος "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ"
63/21
Λήψη απόφασης επί του πρακτικού κατακύρωσης, που συντάχθηκε από την αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης, για τον ηλεκτρονικο διαγωνισμό (ΕΣΗΔΗΣ) και την επιλογή αναδόχου για την Ομάδα Α “Προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας εργατοτεχνικού προσωπικού (ΓΆΛΑ) δύο ετών”, για το Δήμο Αίγινας & το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας”.
Εγκρίθηκε ομόφωνα η έγκριση πρακτικού κατακύρωσης, που
συντάχθηκε από την αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης, για τον ηλεκτρονικο διαγωνισμό (ΕΣΗΔΗΣ) και την επιλογή αναδόχου για την Ομάδα Α “Προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας εργατοτεχνικού προσωπικού (ΓΆΛΑ) δύο ετών”, για το Δήμο Αίγινας & το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας”.
64/21
Αποδοχή της Γ΄ κατανομής έτους 2021 από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών.
Εγκρίθηκε ομόφωνα η αποδοχή της Γ΄ κατανομής έτους 2021 από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών.
65/21
Περί έγκρισης του πρακτικού II που συντάχθηκε για τον συνοπτικό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου, του έργου:  «Αναβάθμιση Ελευθερών χώρων Παιδικών Χαρών Νήσου Αίγινας », προϋπολογισμού 60.000,00 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.).
Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρακτικο II που συντάχθηκε για τον συνοπτικό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου, του έργου: «Αναβάθμιση Ελευθερών χώρων Παιδικών Χαρών Νήσου Αίγινας »,
προϋπολογισμού 60.000,00 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png