Οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής που έγινε στις 9 Απριλίου 2021.

79/21 Περί  έγκρισης  του πρακτικού κατακύρωσης, που συντάχθηκε από την αρμόδια επιτροπή διαγωνισμού   και   αξιολόγησης, για τον ανοιχτό ηλεκτρονικο διαγωνισμό μέσω πλατφόρμας του ΕΣΗΔΗΣ με Συστημικό αριθ. 104695/2020, για την επιλογή αναδόχου της Προμήθειας υλικώνύδρευσης και υδρομέτρων Εκτιμώμενης αξίας 358.714,64  € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Εγκρίνεται ομόφωνα  η  έγκριση  του πρακτικού κατακύρωσης, πουσυντάχθηκε από την αρμόδια επιτροπή διαγωνισμού και αξιολόγησης,για   τον   ανοιχτό   ηλεκτρονικο   διαγωνισμό  μέσω πλατφόρμας   του ΕΣΗΔΗΣ με Συστημικό αριθ. 104695/2020, για την επιλογή αναδόχουτης Προμήθειας υλικών ύδρευσης και υδρομέτρων Εκτιμώμενης αξίας3 58.714,64 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

80/21Αποδοχή δωρεάς ακινήτων και καταχώρηση αυτών στην περιουσιακήκατάσταση του Δήμου Αίγινας κατόπιν αίτησης των δωρητών.

Εγκρίνεται ομόφωνα η αποδοχή δωρεάς ακινήτων και καταχώρησηαυτών   στην   περιουσιακή   κατάσταση   του  Δήμου  Αίγινας   κατόπιναίτησης των δωρητών.

81/21 Εξέταση αιτήσεων υδροληπτών του Δήμου για διόρθωση χρεώσεώς τουςσε βεβαιωτικό κατάλογο τελών ύδρευσης λόγω Διαρροής.

Εγκρίνεται  κατά   πλειοψηφία   η  διόρθωση   χρεώσεώς   τους   σεβεβαιωτικό κατάλογο τελών ύδρευσης λόγω Διαρροής.

82/21 Εξέταση αιτήσεων υδροληπτών του Δήμου για διόρθωση χρεώσεώς τουςσε βεβαιωτικό κατάλογο τελών ύδρευσης λόγω λάθους μέτρησης.

Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία η διόρθωση χρεώσεώς τους σεβεβαιωτικό κατάλογο τελών ύδρευσης λόγω λάθους μέτρησης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png