Δημοσιεύθηκαν οι προσκλήσεις υποβολής αιτήσεων, για την εκτέλεση των σκοπών κληροδοτημάτων του Δήμου Αίγινας.


Ο δήμος της Αίγινας και η Διαχειριστική Επιτροπή των Κληροδοτημάτων του δήμου, δημοσίευσε λίγες ημέρες πριν τις προσκλήσεις υποβολής αιτήσεων για την εκτέλεση των σκοπών των κληροδοτημάτων που ακολουθούν. Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε την Τρίτη 11-05-2021 και θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 31-05-2021. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται από την υπηρεσία Κληροδοτημάτων στο τηλέφωνο 2297320066.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Κληροδότημα Ταρσίτσας Θωμαΐδου
θα ενισχυθούν οικονομικά μετά το γάμο τους, δέκα (10) άπορα κορίτσια καταγόμενα από τηνΑίγινα. Για την εκτέλεση του σκοπού θα διατεθεί το ποσό των πενήντα χιλιάδων ευρώ(50.000,00€), πέντε χιλιάδες ευρώ (5.000,00€) σε κάθε κορίτσι. Δείτε την πρόσκληση εδώ.

Κληροδότημα Ιουλίας Κάτσα
θα ενισχυθούν οικονομικά μετά το γάμο τους, δύο (2) άπορα κορίτσια καταγόμενα από πατέρακαι μητέρα Αιγινήτες και που διαμένουν στην Αίγινα. Για την εκτέλεση του σκοπού θα διατεθεί τοποσό των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ, δυόμιση χιλιάδες ευρώ (2.500,00) σε κάθε κορίτσι. Δείτε τη πρόσκληση εδώ.

Κληροδότημα Π&Α Κάππου
θα ενισχυθούν οικονομικά μετά το γάμο τους, τρία (3) κορίτσια καταγόμενα από την Αίγινα καιπου διαμένουν στην Αίγινα. Για την εκτέλεση του σκοπού θα διατεθεί το ποσό τωντριώνχιλιάδων εκατό (3.000,00) ευρώ, χίλια (1.000,00) ευρώ σε κάθε κορίτσι. Δείτε τη πρόσκληση εδώ.

Κληροδότημα Λεονάρδου Λαδά
Θα ενισχυθεί οικονομικά μετά το γάμο του, ένα (1) άπορο κορίτσι καταγόμενο από την Αίγινα. Γιατην εκτέλεση του σκοπού θα διατεθεί το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ (2.000,00€). Δείτε τη πρόσκληση εδώ.

Κληροδότημα Σπύρου Αλυφαντή (Ράκειο)
θα ενισχυθούν οικονομικά αγόρια και κορίτσια που σπουδάζουν γιατροί και θα φροντίζουν για τηνΑίγινα. Για την εκτέλεση του σκοπού έτους 2021 θα διατεθεί το ποσό των δεκαέξι χιλιάδων(16.000,00) ευρώ, τα οποία θα μοιραστούν σε τέσσερις προπτυχιακούς φοιτητές. Δείτε τη πρόσκληση εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png