Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αποφάσισε για τη Σουβάλα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

img_20210605_134921.jpg

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης στις 8 Ιουνίου, ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη Σουβάλα, λόγω της καλοκαιρινής περιόδου, σύμφωνα με το σχετικό από 4/22.5.2021 έγγραφο της Κοινότητας Βαθέος. Μετά την σχετική εισήγηση του προέδρου της Επιτροπής κ. Γιάννη Ζορμπά, τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Την προσωρινή κυκλοφοριακή σύνδεση στο λιμάνι της Σουβάλας ως εξής:

1.Το κλείσιμο της παραλιακής οδού Αλιμπράντη από γωνία Κρητικού (πάρκιν) έως οικία Μπήτρου Γκαρή (διασταύρωση της οδού Αλιμπράντη με Καποδιστρίου) από σήμερα έως και 30 Ιουνίου 2021 κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και από ώρα 21.00 έως 24.00, με εξαίρεση τα οχήματα των αλιέων που προσέρχονται και αποχωρούν στο λιμάνι της Σουβάλας.
2. Το κλείσιμο της παραλιακής οδού Αλιμπράντη από γωνία Κρητικού (πάρκιν) έως οικία Μπήτρου Γκαρή (διασταύρωση της οδού Αλιμπράντη με Καποδιστρίου) από 1 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2021 καθημερινά και από ώρα 21.00 έως 24.00, με εξαίρεση τα οχήματα των αλιέων που προσέρχονται και αποχωρούν στο λιμάνι της Σουβάλας
.

Τέλος, σε άλλο θέμα που αφορούσε όμως και πάλι της περιοχή της Σουβάλας, στην ίδια συνεδρίαση η Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα την τοποθέτηση εύκαμπτων πλαστικών κολονακίων στη συμβολή με πάροδο ανώνυμης οδού επί της παραλιακής λεωφόρου της Σουβάλας.