Τρία ακόμη οχήματα αξίας 145.000 ευρώ θα αποκτήσει ο Δήμος Αίγινας για τις ανάγκες των υπηρεσιών καθαριότητας και οδοποιίας.

 
Με ομόφωνη απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αίγινας, στη συνεδρίαση που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης στις 16 Νοεμβρίου 2021, ενέκρινε την μελέτη και τη σύνταξη των όρων διακήρυξης, για την διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ, για την επιλογή αναδόχου, σχετικά με την προμήθεια δυο ημιφορτηγών με ανατροπή και ενός μονοκάμπινου ημιφορτηγού, ενδεικτικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 145.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Γιάννης Ζορμπάς εισηγούμενος το θέμα είπε ότι με την μελέτη αυτή, αφορά στην προμήθεια με τίτλο: "Δύο ημιφορτηγών με ανατροπή και ενός μονοκάμπινου ημιφορτηγού
για τις ανάγκες του Δήμου Αίγινας".
 
Τα υπό προμήθεια οχήματα, θα είναι καινούργια, και θα παραδοθούν πλήρως συναρμολογημένα και έτοιμα για λειτουργία. Στο αντικείμενο της προμήθειας περιλαμβάνεται, η εκπαίδευση και υποστήριξη, από την οριστική παραλαβή των οχημάτων, του προσωπικού του Δήμου από τον προμηθευτή. Η παράδοση των οχημάτων θα γίνει σε χώρο που θα υποδειχθεί από το Δήμο, με έξοδα του Αναδόχου.
 
Τα προς προμήθεια είδη κατατάσσονται στους ακόλουθους κωδικούς του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV) : 34134200-7 Φορτηγά με ανατρεπόμενη καρότσα και 34113000-2
Αυτοκίνητα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς.
 
Η δαπάνη για την προμήθεια έχει προϋπολογιστεί ενδεικτικά στο συνολικό ποσό εκατόν σαράντα πέντε χιλιάδες ευρώ (145.000,00 €) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, και θα βαρύνει σχετικό Κωδικό
Αριθμό (ΚΑ),ο οποίος θα εγγραφεί στον προϋπολογισμό του Δήμου Αίγινας έτους 2021.
 
Η δημοπράτηση της προμήθειας θα πραγματοποιηθεί με τη διαδικασία του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, ο οποίος θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής πύλης του ΕΣΗ∆ΗΣ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png