Η απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την οδό Μυρτιδιωτίσσης στο κέντρο της Αίγινας.


Την τοποθέτηση ρυθμιστικών πινακίδων Ρ-8, "Κλειστή οδός για όλα τα οχήματα και από τις δύο κατευθύνσεις" και Ρ-55, "Οδός υποχρεωτικής διέλευσης πεζών (πεζόδρομος απαγορευμένης της διέλευσης άλλων εκτός πεζών, οχημάτων άμεσης ανάγκης και οχημάτων άμεσης ανάγκης και οχημάτων για την είσοδο έξοδο σε παρόδιες ιδιοκτησίες)"

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




και στις δύο πλευρές της οδού Μυρτιδιωτίσσης, αποφάσισε ομόφωνα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που συνεδρίασε, μέσω τηλεδιάσκεψης, στις 21 Φεβρουαρίου 2022.

Στην ίδια ομόφωνη απόφαση, συμπεριλαμβάνεται η τοποθέτηση προστατευτικών εμποδίων της κίνησης των πεζών σε μορφή "Π" με στρογγυλεμένες ακμές, ύψος 0,80μ και μέγιστο μήκος έως 1,50 μ. με απόσταση μεταξύ τους 1 μ. και με επιπλέον οριζόντιο στοιχείο στα 0,10μ. από το δάπεδο για να εντοπίζονται από άτομα με προβλήματα όρασης, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία, και στις δύο πλευρές της οδού Μυρτιδιωτίσσης.

Η απόφαση θα διαβιβαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση.

Σημειώνεται ότι η εισήγηση του προέδρου της Επιτροπής κ. Γιάννη Ζορμπά, περιελάμβανε εκτός από τις σχετικές διατάξεις, που παρουσιάζονται αναλυτικά στο έγγραφο της εισήγησης, έγγραφο του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας με θέμα: "Παράπονα πολιτών" και "την ανάγκη σήμανσης επί της οδού Μυρτιδιωτίσσης στη Δημοτική Κοινότητα Αίγινας με σκοπό την ασφαλή διέλευση και απρόσκοπτη διέλευση πεζών και οχημάτων".

Εκτός από τα μέλη της Επιτροπής: Μούρτζη Αντώνιο, Καραγιάννη Δημήτριο, Κουκούλη Μαίρη, Λεούση Νεκτάριο και Τζίτζη Φίλιππο, που ψήφισαν ομόφωνα, ο κ. Παναγιώτης Κασιμάκης, πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας, που επίσης, παραβρέθηκε στην συνεδρίαση λόγω της συζήτησης θέματος της αρμοδιότητάς του, συναίνεσε, εγκρίνοντας το θέμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png