Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την απόκτηση τριών καινούργιων ημιφορτηγών, για τις ανάγκες του Δήμου Αίγινας.


Πρόκειται για τρία οχήματα και πιο συγκεκριμένα για την προμήθεια δύο ημιφορτηγών ανατροπής και ενός μονοκάμπινου ημιφορτηγού για τις ανάγκες του Δήμου Αίγινας, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 145.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η έγκριση της μελέτης και η σύνταξη των όρων διακήρυξης για την διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ, αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που έγινε στις 16 Νοεμβρίου 2021.
 
Στη συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης στις 4 Φεβρουαρίου 2022 εγκρίθηκαν τα τρία πρακτικά αποσφράγισης, έλεγχου εγγυητικής επιστολής, ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικής προσφοράς και αξιολόγησης οικονομικών προσφορών, που συντάχθηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Διαγωνισμού και που υποβλήθηκαν στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό της υπ ́ αριθ. 16969/23-11- 2021. Επίσης ενέκρινε την ανάδειξη του προσωρινού αναδόχου.
 
Τέλος, στην δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που έγινε στις 22 Φεβρουαρίου, η επιτροπή κλήθηκε να εγκρίνει το πρακτικό "4", των δικαιολογητικών κατακύρωσης του ηλεκτρονικού διαγωνισμού και να κατακυρώσει την προμήθεια των τριών οχημάτων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png