Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στις 21 Απριλίου 2022.

Σας καλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα διεξαχθεί δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δηλώσεων, τη Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 και ώρα 10:00΄-12:00΄, σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 75 παρ. 5 του Ν.3852/10, όπως αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018 και σύμφωνα με τη με αρ. 69472/24.09.2021 Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, με το εξής θέμα:
1. Λήψη απόφασης περί προσωρινής διακοπής κυκλοφορίας οχημάτων επί της Λ. Δημοκρατίας ενόψει των εορτών του Πάσχα.
Για το θέμα παρακαλείσθε μέχρι την ως άνω ημέρα και ώρα να ενημερώσετε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά (μέσω e-mail), στο τηλέφωνο επικοινωνίας 22973-20013,57, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τη ψήφο σας επί του θέματος, όπως και για τις τυχόν απόψεις σας επ’ αυτού.
Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις η απόφαση που θα ληφθεί στη διά περιφοράς συνεδρίαση, θα ανακοινωθεί από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στην πρώτη διά ζώσης συνεδρίαση, μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.
Ο Δήμαρχος
ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
Ιωάννης Π. Ζορμπάς
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png