Πρόσκληση σε συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής στις 25 Ιουλίου 2022.

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί που θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr), την 25η του μηνός Ιουλίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00΄ μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση της υπ’ αριθ. 29/2021 μελέτης του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης Νησιωτικών Δήμων (ΤΤΥΝΔ) με τίτλο: «Επισκευή και συντήρηση Δημοτικών Οδών Νήσου Αίγινας» και υποβολής πρότασης χρηματοδότησης της ως άνω μελέτης στο πρόγραμμα «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών.
2. Έγκριση παράτασης του έργου με τίτλο: «Τσιμεντόστρωση δημοτικών δρόμων στην έδρα του Δήμου Αίγινας και στα τοπικά διαμερίσματα Πέρδικας, Μεσαγρού και Βαθέως».
3. Έγκριση κατανομής εγκριθεισών ανθρωποωρών σε θέσεις προσωπικού καθαριστριών μερικής ή/και πλήρους απασχόλησης για τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αίγινας, για το σχολικό έτος 2022-2023.
4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ειδικοτήτων για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έτους 2022.
5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης αγοράς δίκυκλου οχήματος από τη Δ/νση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (ΔΔΔΥ) και έκδοσης εντάλματος πληρωμής.
6. Λήψη απόφασης περί ορισμού υπευθύνου λογαριασμού και εισηγητή εκκαθάρισης δαπάνης έργου.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Ιωάννης Π. Ζορμπάς
Δήμαρχος
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png