Πρόσκληση σε συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής στις 20 Σεπτεμβρίου 2022.

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr) την 20η του μηνός Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα ΤΡΊΤΗ και ώρα έναρξης 12:00, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Έγκριση της υπ’ αρ. 119/2022 απόφασης του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας, που αφορά Λήψη απόφασης αναφορικά με την έγκριση της 3ης αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού του Δ.Λ.Τ. Αίγινας για το οικονομικό έτους 2022.

2. Έγκριση, παραλαβή της υπ’ αριθ. 6/2022 μελέτης του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης Νησιωτικών Δήμων (ΤΤΥΝΔ) της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς & Νήσων της πράξης “Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Αίγινας”, προϋπολογισμού 6.162.800,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) και υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στην πρόσκληση του άξονα προτεραιότητα 1.4 του Ταμείου Ανάκαμψης “Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας” του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

3. Έγκριση 1ου Σ.Π. της υπηρεσίας με τίτλο : «Υπηρεσίες Σύμβουλου για την ολοκλήρωση μελετών αποχέτευσης των οικισμών Αίγινας Κυψέλης, Κοντού, Σφεντουρίου », συμβατικού ποσού 24.180,35 € με το ΦΠΑ.

4. Λήψη απόφασης επί των πρακτικών που συντάχθηκαν, από την αρμόδια επιτροπή διαγωνισμού, αξιολόγησης, για την επιλογή αναδόχου για την προμήθεια με τίτλο “Συστήματα Διαβαθμισμένης Συμπίεσης για την Αναβάθμιση Κοινοχρήστων χώρων”, προϋπολογισμού 158.720,00 € συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 24%.».

5. Λήψη απόφασης επί των πρακτικών που συντάχθηκαν, από την αρμόδια επιτροπή διαγωνισμού, αξιολόγησης, για την επιλογή αναδόχου για την προμήθεια με τίτλο “Προμήθεια ενός (1) τράκτορα και ενός (1) ημιρυμουλκούμενου με σύστημα συμπίεσης απορριμμάτων”, προϋπολογισμού 230.000,00 € με ΦΠΑ 24% 55.200,00 € ήτοι γενικό σύνολο 285.200,00 €.

6. Περί έγκρισης εξειδικευμένης πίστωσης, για την διενέργεια 57ης εθελοντικής αιμοδοσίας Δήμου Αίγινας την 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2022, σχετική εισηγητική επιστολή από το γραφείου Δημάρχου. 

7. Εξέταση αιτήσεων υδροληπτών του Δήμου για διόρθωση χρεώσεώς τους σε βεβαιωτικό κατάλογο τελών ύδρευσης λόγω καθυστέρησης μέτρησης.

8. Έγκριση διαγραφής οφειλής (με τις προσαυξήσεις) οφειλετών του Δήμου μας ως εκ παραδρομής χρέωση οφειλής, που προέκυψε ύστερα από περαίωση των αιτήσεων του υπόχρεου από την πλατφόρμα δήλωσης τετραγωνικών.

Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος
της Οικονομικής Επιτροπής

Ιωάννης Π. Ζορμπάς



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png