Την αποδοχή της μειωμένης χρηματοδότησης για τη μελέτη "Ανάπλαση οικιστικού πυρήνα Δήμου Αίγινας και υπόγεια δίκτυα υποδομής", αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή.

meleti-anaplasis.jpg

Την αποδοχή της μειωμένης χρηματοδότησης για τη μελέτη "Ανάπλαση οικιστικού πυρήνα Δήμου Αίγινας και υπόγεια δίκτυα υποδομής", αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η Οικονομική Επιτροπή που Δήμου Αίγινας συζήτησε στις 4 Απριλίου 2022 το θέμα της έγκρισης της μελέτης με τίτλο: "Ανάπλαση οικιστικού πυρήνα Δήμου Αίγινας και υπόγεια δίκτυα υποδομής" και τη συμμετοχή του Δήμου στο Πρόγραμμα "Παρεμβάσεις με στόχο την βελτίωση του δημόσιου χώρου".

Ωστόσο το καλοκαίρι, στις 5 Ιουλίου 2022, τα μέλη της επιτροπής έπρεπε να επικαιροποιήσουν τη συγκεκριμένη μελέτη, καθώς όπως έγινε γνωστό τότε, μειώθηκε η δυνατότητα χρηματοδότησης του Δήμου Αίγινα  στο ποσό των 1.500.000 με το ΦΠΑ, από 3.400.000 ευρώ με τον ΦΠΑ και ζητήθηκε νέα επικαιροποιημένη μελέτη για τον σκοπό αυτό. Σε εκείνη τη συνεδρίαση τα μέλη της επιτροπής είχαν αποφασίσει ομόφωνα την επικαιροποίηση της μελέτης.

Στις 7 Νοεμβρίου 2022 η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε εκ νέου γι' αυτό το θέμα, αυτή τη φορά προκειμένου να αποδεχθεί τη χρηματοδότηση, καθώς η επικαιροποιημένη μελέτη είχε εγκριθεί από την επιτροπή αξιολόγησης. Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα την αποδοχή της χρηματοδότησης και τη δεσμευτική εισήγηση για την ένταξη σε επόμενη αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022 του Δήμου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png