Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 5 Δεκεμβρίου 2022.

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr) την 5η του μηνός Δεκεμβρίου 2022, ημέρα ΔΕΥΤΈΡΑ και ώρα έναρξης  12:30 μ.μ, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση οριστικής παραλαβής για την προμήθεια με τίτλο: “Προμήθεια εγκατάσταση και θέση σε λειτουργιά συστήματος βελτίωσης λειτουργίας των δικτύων ύδρευσης και μείωσης των απωλειών ποσίμου νερού της Νήσου Αίγινας”.

2. Έγκριση της υπ’ αρ. 158.2022 αποφάσεως του Δ.Σ. της Κ. Ε. Δ. Α που αφορά την 5η αναμόρφωση Προϋπολογισμού για το έτος 2022

3. Έγκριση της υπ’ αρ. 159.2022 απόφασης Κ. Ε. Δ. Α που αφορά τη 5η αναμόρφωση του Ετησίου Προγράμματος Δράσης έτους 2022

4. Λήψη απόφασης για την παράταση ισχύος των επιτροπών, Διαγωνισμού & Ενστάσεων για την προμήθεια με τίτλο: “Αναβάθμιση Αθλητικών εγκαταστάσεων Αίγινας”, μέχρι το πέρας της διαδικασίας (επαναληπτικός διαγωνισμός) (168/2021 απόφαση της Ο. Ε).

5. Λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης για ένταξη και χρηματοδότηση της πράξης « Αποχέτευση Ακάθαρτων Υδάτων και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε. Ε. Λ.) Αίγινας » στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές  Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξης» / Άξονας Προτεραιότητας 14 «Διατήρηση και Προστασία του Περιβάλλοντος – Προαγωγή της Αποδοτικής Χρήσης των Πόρων (Τ. Σ)», στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 9844/03-12-2018  (Α/Α ΟΠΣ: 3340) Πρόσκλησης του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης

6. Λήψη απόφασης για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών – περιοδικών αναγκών 2022. 

7. Λήψη απόφασης περί αλλαγής υπόχρεου οφειλών Δημοτικών Τελών Δημοτικού φόρου και Τέλους Ακίνητης Περιουσίας από ανείσπρακτους λογαριασμούς ΔΕΗ σε αυτόν που έκανε χρήση .

8. Εξέταση αιτήσεων υδροληπτών του Δήμου για διόρθωση χρεώσεώς τους σε βεβαιωτικό κατάλογο τελών ύδρευσης.

Ο Δήμαρχος Αίγινας και Πρόεδρος
της Οικονομικής Επιτροπής
Ιωάννης Π. Ζορμπάς



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png