Με την κάλυψη δαπανών ύψους 5.000 ευρώ, θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Αττικής στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αίγινας.

apokries-perifereia-00.jpg

Με την κάλυψη δαπανών ύψους 5.000 ευρώ, θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Αττικής στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αίγινας, σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Αττικής, που συνεδρίασε στις 13/02/2023. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Επιτροπής και Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Χάρης Ρώμας, λαμβάνοντας υπόψιν, μεταξύ άλλων, το από 6-2-2023 αίτημα του Δήμου Αίγινας, εισηγήθηκε:

Την έγκριση σκοπιμότητας και την κάλυψη δαπανών συνολικού ποσού 5.000 ευρώ, συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ πλέον πνευματικών δικαιωμάτων αν και όπου υπάρχουν,  από τον ΚΑΕ 0844, για την συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα της Αποκριάς στον ανωτέρω Δήμο.

Συγκεκριμένα, θα καλυφθούν οι δαπάνες για:

α) Ηχητική κάλυψη κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της πόλης της Αίγινας και των συναυλιών 2.500 ευρώ, β) Δύο συναυλίες με Αιγινήτες μουσικούς 1.500 ευρώ και γ) Εκτυπώσεις 1.000 ευρώ, σύνολο προϋπολογισμού 5.000 ευρώ.

Σε περίπτωση μετάθεσης του χρόνου διεξαγωγής των εκδηλώσεων λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας, οι νέες ημερομηνίες του θα οριστούν από τους αιτούντες φορείς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, χωρίς να απαιτείται τροποποίηση της απόφασης.

Η απόφαση ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png