Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή η αποδοχή της χρηματοδότησης, ποσού 2.500.000 ευρώ, για το έργο "Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Αίγινας".

20230711_131815-00.jpg

Στην έγκριση της αποδοχής της χρηματοδότησης του ποσού των 2.500.000 ευρώ με ΦΠΑ, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενεργείας, με τη συγχρηματοδότηση του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για το έργο "Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Αίγινας", προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουλίου 2023. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Με αυτόν τον τρόπο ο Δήμος της Αίγινας αποδέχθηκε, ως ωφελούμενος, την έγκριση της υπαγωγής του, με την αποδοχή της χρηματοδότησης για την εκτέλεση του έργου.

Η προτεινόμενη πράξη με τίτλο «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Αίγινας» περιλαμβάνει δύο υποέργα και αφορά στην αντικατάσταση των αγωγών του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης της Αίγινας καθώς επίσης και της περιοχής του Μαραθώνα.  Το υποέργο 2 αφορά στις «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες».

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά, τι περιλαμβάνει το έργο και το χρονολόγιο των διαδικασιών που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στο δημοσίευμα του Aegina Portal εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png