Η σύνταξη των όρων διακήρυξης για δημοπρασίες παραλιών, συζητήθηκαν στην Οικονομική Επιτροπή. Ο κ. Ζορμπάς εξηγεί γιατί έφτασαν να γίνουν αρχές Αυγούστου.

20230804_123205-oikonomiki-00.jpg

Το πρωί της Παρασκευής 4 Αυγούστου 2023 συνεδρίασε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος η Οικονομική Επιτροπή, με δύο θέματα της ημερήσιας διάταξης, που συνδέονται, με την κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 3 Αυγούστου 2023, με θέμα την έγκριση σύναψης ιδιωτικού συμφωνητικού με την ΕΤΑΔ Α.Ε. με αντικείμενο την βραχυχρόνια παραχώρηση ΤΔΚ αιγιαλών Αγίας Μαρίνας, Σουβάλας, Καραντίνας (Αύρα) και Πευκάκια, το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα.


Η σημερινή συνεδρίαση αφορούσε: 1. Την σύνταξη όρων διακήρυξης για τη διενέργεια φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας με προφορικές προσφορές για την εκμίσθωση δικαιώματος από ιδιώτη τμήματος αιγιαλού στη θέση Αύρα Αίγινας και 2. την σύνταξη όρων διακήρυξης για τη διενέργεια φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας με προφορικές προσφορές για την εκμίσθωση δικαιώματος από ιδιώτη τμήματος αιγιαλού στη πλαζ Αγίας Μαρίνας κοινότητας Μεσαγρού.

Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, μιλώντας στο Aegina Portal εξήγησε την αλλαγή του διαδικαστικού πλαισίου, που είχε ως αποτέλεσμα οι συγκεκριμένες δημοπρασίες να φτάσουν να γίνονται αρχές Αυγούστου. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png