Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 29 Αυγούστου 2023.

Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αίγινας (οδός Οινώνης 3 – 1ος όροφος) την 29 Αυγούστου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 13:00 μ.μ, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Παροχή πληρεξουσιότητας στην έμμισθη δικηγόρο του Δήμου Αίγινας Αλεξάνδρα Τσάμη για παράστασή της ενώπιον του ποινικού τμήματος του Αρείου Πάγου κατά την δικάσιμο της 1.9.2023 (καθώς και σε οποιαδήποτε μετ’ αναβολή ή από διακοπή δικάσιμο) και  ειδικότερα για την υποστήριξη της κατηγορίας κατά του Ν. Ζ. του Δ., έπειτα από την από 15.5.2023 έκθεση αναιρέσεως του τελευταίου κατά των ΑΤ237/2023, 271/2023, 737/2023 καταδικαστικών σε βάρος του ποινικών αποφάσεων του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου  Πειραιά.

2. Λήψη απόφασης για την ανάθεση σε εξωτερικό δικηγόρο της υποθέσεως (άσκηση παρεμβάσεως ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας και συζήτηση της υποθέσεως Περιφερειακής οδού Αίγινας), που απαιτεί εξειδικευμένη γνώση, την επιλογή δικηγόρου και καθορισμό  της αμοιβής του. 

3. Περί έγκριση εξειδικευμένης πίστωσης για την δαπάνη εκτυπωτικών για τη δράση συγκεντρώσεως σχολικών ειδών.

4. Έγκριση εξειδικευμένης δαπάνης για τις ανάγκες πραγματοποίησης της ειδικής συνεδρίασης του απολογισμού πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023 . 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Ιωάννης Π. Ζορμπάς
Δήμαρχος Αίγινας

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png