Συνεδρίαση Διαχειριστικής Επιτροπής Κληροδοτημάτων την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Σας καλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση δια περιφοράς, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, και ώρα 13:00 – 15:00, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 67 του ν.3852/2010, όπως ισχύει καθώς και την αρ.375/απ/39167/02-06-2022 Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, με τα  παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, ως εξής:

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ «ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΛΑΔΑΣ»

  1. Έγκριση του αποτελέσματος δημοπρασίας για την εκμίσθωση του διαμερίσματος 1ου ορόφου του Κληροδοτήματος στην οδό Σόλωνος 40 στην Αθήνα και σύνταξη πίνακα υποβολής μηδενικών προσφορών.
  2. Έλεγχος προσφοράς του κ. Νικολάου Μποϊδάνη για επαγγελματική μίσθωση με τιμή μηνιαίου μισθώματος ύψους 960€ και λήψη απόφασης για την απευθείας εκμίσθωση του διαμερίσματος 1ου ορόφου επί της οδού Σόλωνος 40 στην Αθήνα, έπειτα από τρεις συνεχόμενους άγονους πλειοδοτικούς διαγωνισμούς.
  3. Έγκριση πίστωσης δαπάνης α) ποσού 122€ για για την πληρωμή κοινοχρήστων περιόδου Μαΐου 2022 – Αυγούστου 2023 για το διαμέρισμα 1ου ορόφου που είναι κενό στην οδό Σόλωνος 40 στην Αθήνα και β) ποσού 1,20€ προμήθεια τράπεζας για την πληρωμή της οφειλής.
  4. Έγκριση επείγουσας πληρωμής α) ποσού 181€ ληξιπρόθεσμης οφειλής λογαριασμού της ΕΥΔΑΠ με διακοπή υδροληψίας, για το διαμέρισμα 1ου ορόφου στην οδό Σόλωνος 40 στην Αθήνα, β) ποσού 1,20€ προμήθεια τράπεζας για την πληρωμή της οφειλής.

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ «ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΚΙΚΑΣ»

  1. Έγκριση πίστωσης δαπάνης ποσού 161,32€ για την πληρωμή κοινοχρήστων καθώς και επισκευή παραθύρου φωταγωγού (έναντι) περιόδου Ιουνίου 2023 – Αυγούστου 2023 για το διαμέρισμα 1ου ορόφου στην οδό Ζωοδόχου Πηγής 37 στην Αθήνα. 

Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, διότι τυχόν καθυστέρηση στη λήψη των αποφάσεων θα αποβεί σε βάρος των ζωτικών συμφερόντων των Κληροδοτημάτων.

Παρακαλείσθε μέχρι την ως άνω ημέρα και ώρα να ενημερώσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δηλώσεων προς το Γραφείο των Κληροδοτημάτων (στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για την ψήφο σας επί του θέματος (π.χ. υπέρ, κατά, λευκό) ως και τις τυχόν απόψεις σας επί του θέματος προκειμένου να συμπεριληφθούν στα πρακτικά της συνεδρίασης.

Τα μέλη τα οποία δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, προκειμένου να ενημερωθούν για την εισήγηση και οτιδήποτε άλλο απαιτηθεί, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη γραμματέα της Διαχειριστικής Επιτροπής των Κληροδοτημάτων (τηλ. 22973-20066).

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις η απόφαση που θα ληφθεί στη δια περιφοράς συνεδρίαση, θα ανακοινωθεί από τον Πρόεδρο της Διαχειριστικής Επιτροπής  των Κληροδοτημάτων στην πρώτη διά ζώσης συνεδρίαση.

Ο Δήμαρχος Ως Πρόεδρος της Διαχειριστικής  Επιτροπής

ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΖΟΡΜΠΑΣΑκολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png