Την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού 51 θέσεων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών αποφάσισε η Δημοτική Επιτροπή.

IMG_20230403_122559.jpg

Την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση των απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών, που προέκυψαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις - οι οποίες εκδηλώθηκαν στις 6 Σεπτεμβρίου 2023 στο Δήμο Αίγινας - αποφάσισε ομόφωνα η Δημοτική Επιτροπή στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 2 Απριλίου 2024.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Πρόκειται για προσλήψεις διάρκειας οκτώ μηνών από την υπογραφή τους, στις ακόλουθες ειδικότητες:

screenshot.1300.png

Η εισήγηση από το Γραφείο Δημάρχου, που έλαβε υπόψιν της η Επιτροπή, αφορούσε ανάμεσα σε άλλα το  γεγονός ότι οι πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις της καταιγίδας Daniel που εκδηλώθηκαν την 6η Σεπτεμβρίου 2023 στο Δήμο Αίγινας, είχαν ως απόρροια την πρόκληση πολλών αριθμητικά και αρκετά σοβαρών ζημιών σε κτιριακές υποδομές, τοιχία αντιστήριξης, περιφράξεις και το οδικό δίκτυο, όπως αποξήλωση οδοστρωμάτων και αποκοπή δρόμων.

Απαιτείται λοιπόν η αποκατάσταση και ο ταυτόχρονος καθαρισμός αγροτικών οδών, παρόδιων εκτάσεων, παρακοίτιων περιοχών, παραλιών, εκβολών ρεμάτων κα. Για την αποκατάσταση αυτών απαιτείται η συνδρομή τόσο των ανταποδοτικών όσο και των διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου και το επιπλέον προσωπικό θα επικουρεί το τεχνικό προσωπικό του Δήμου, τις τεχνικές και τις εν γένει διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου.

Το πλήθος των εργασιών που πρέπει να γίνουν σε συνδυασμό με τα τρέχοντα και έκτακτα θέματα – ζητήματα που ανακύπτουν καθημερινά έχει οδηγήσει στη μη ολοκλήρωση των απαιτούμενων ενεργειών για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών. Εκτιμάται ότι δεν πρόκειται να έχει επιλυθεί το ζήτημα έως και τη λήξη των υπογραφθεισών συμβάσεων την 6η Μαΐου 2024 και κρίνεται απαραίτητη η κίνηση της διαδικασίας νέων προσλήψεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png