
Τακτική συνεδρίαση της Διαχειριστικής Επιτροπής των Κληροδοτημάτων του Δήμου Αίγινας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2026.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν τα ακόλουθα:
Κληροδότημα «Ταρσίτσα Θωμαΐδου»
1. Έγκριση πίστωσης δαπάνης για την προμήθεια: α) δίσκου μνημοσύνου, γλυκισμάτων, αναψυκτικών και λοιπών και β) λουλουδιών για το στολισμό της εκκλησίας, ώστε να πραγματοποιηθεί η τέλεση ετήσιου Μνημόσυνου των Ευεργετών του Δήμου στις 30/01/2026.
Κληροδότημα «Σπύρος Αλυφαντής (Ράκειο)»
2. Καθορισμός όρων εκμίσθωσης – Σύνταξη Ανακοίνωσης Εκμίσθωσης για τα ακίνητα (διαμερίσματα) 1ου και 2ου ορόφου, επιφάνειας 84,50 τ.μ. έκαστο, επί της Π. Αιγινήτου 4 στην πόλη της Αίγινας, σύμφωνα με το άρθρο 24 του ν. 4182/2023, σε συνέχεια της από 4.12.2025 μελέτης αξιοποίησης και έκθεσης εκτίμησης μισθώματος από τον πιστοποιημένο εκτιμητή.

