Η Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Αίγινας για την ανακοίνωση των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Αίγινας για την ανακοίνωση των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Η σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια  εκπαίδευση δίνει τέλος στην αγωνία των απόφοιτων μαθητών – τριών  μας και των γονέων τους.

Εκ μέρους του  Δήμου Αίγινας και της Επιτροπής  Παιδείας δίνουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, που προσπάθησαν σκληρά και πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας καθώς και στις οικογένειές τους.

Εκφράζω, επίσης και τις θερμότερες προσωπικές ευχές μου για καλές σπουδές. Εύχομαι με την κατάρτιση που θα αποκτήσουν, να προοδεύσουν στη ζωή τους και να συμβάλουν στη βελτίωση της κοινωνίας μας.

Ταυτόχρονα, στέλνω στα παιδιά, που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, το μήνυμα  ότι η ζωή είναι μπροστά τους και θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν πολλές «εξετάσεις» ακόμη, όπου είμαι σίγουρος ότι μπορούν να τα καταφέρουν, με επιμονή και αισιοδοξία.

Εύχομαι καλή τύχη, υγεία και πετυχημένη επαγγελματική  αποκατάσταση σε όλα τα παιδιά. Συγχαίρω και ευχαριστώ τους εκπαιδευτικούς για τις άοκνες προσπάθειές τους.

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Γ. ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ
Αντιδήμαρχος  Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png