Διήμερο φιλοξενίας και ενημέρωσης δημοσιογράφων έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ της Αθήνας.

ΚΕΔΑ. Δελτίο Τύπου.
Διήμερο φιλοξενίας και ενημέρωσης δημοσιογράφων έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ της Αθήνας διοργανώνει ο Δήμος και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αίγινας, από την Παρασκευή 20 έως την Κυριακή 22 Μαΐου. Μετά από πρόσκληση του Δήμαρχου Αίγινας κ. Δημήτρη Μούρτζη και του προέδρου της ΚΕΔΑ κ. Γιάννη Ζορμπά, στο διήμερο θα εκπροσωπηθούν τα εξής ΜΜΕ της Αθήνας: Οι εφημερίδες ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΤΑ ΝΕΑ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, τα ενημερωτικά sites protothema.gr, iefimerida.gr και o ραδιοσταθμός vima fm.
Στη διάρκεια του διημέρου, οι προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα μοναδικά αξιοθέατα του ιστορικού μας νησιού, όπως και να ενημερωθούν για την προετοιμασία της 8ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας και τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο Δήμος Αίγινας για να συμμετάσχει στον εορτασμό των 100 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου ζωγράφου και δάσκαλου, Γιάννη Μόραλη.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:
Παρασκευή 20 Μαΐου: Αφίξεις των δημοσιογράφων.
Στις 20.30 δείπνο καλωσορίσματος στην Αίγινα.
Σάββατο 21 Μαΐου: Στις 11.00 ξεκινάει από το λιμάνι της Αίγινας η ξενάγηση με πούλμαν στα αξιοθέατα του νησιού. Στις 13.00 γεύμα στο γραφικό ψαροχώρι της Πέρδικας.
Στις 20.30 δείπνο στην Αίγινα.
Κυριακή 22 Μαΐου: Στις 11.00 π.μ συνέντευξη τύπου του δήμαρχου Αίγινας Δημήτρη Μούρτζη στο Παλιό Δημαρχείο, με την συμμετοχή των εκπροσώπων των Αθηναϊκών και των Τοπικών ΜΜΕ.
Στις 12.00 ξενάγηση στα Καποδιστριακά Κτήρια της Αίγινας.
Στις 13.00 γεύμα στην Αίγινα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Γιάννης Προβής 6943 076111.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png