Δελτίο Τύπου της ΚΕΔΑ για τις εκδηλώσεις των εορτών που πέρασαν.

ΚΕΔΑ. Δελτίο Τύπου.
Ανήμερα την Πρωτοχρονιά ολοκληρώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2018 οι οποίες έτυχαν ιδιαίτερης επιτυχίας και μεγάλης προσέλευσης κοινού. Μία συνδιοργάνωση των Δήμου Αίγινας και Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου με τον καθιερωμένο αγώνα Christmas Run. Μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του νησιού έτρεξαν στους δρόμους της πόλης, φορώντας το σκουφάκι του Αϊ Βασίλη. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, με τους ξυλοπόδαρους και τα κεράσματα, στον προαύλιο χώρο του Πύργου Μάρκελλου σήμανε την επίσημη έναρξη λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.
Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου δόθηκε, στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας, Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τη συμμετοχή των χορωδιακών ομάδων [παιδιών κι ενηλίκων] του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίων Ασωμάτων & Κοντού, υπό τη διεύθυνση του κ. Νείλου Παππά, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους. Ενώ, το βράδυ της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε, στον Πύργο Μάρκελλου, συναυλία των Δημήτρη Δρίσα και Μανώλη Μακαρατζή οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό με τις επιτυχίες που ερμήνευσαν.
Οι παιδικές δραστηριότητες ξεκίνησαν την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου. Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν εποχικά στολίδια από διάφορα υλικά, ευχετήριες κάρτες και ημερολόγια για το νέο έτος, να γράψουν γράμμα στον Αϊ Βασίλη και να φωτογραφηθούν μαζί του, να κάνουν face painting, να λάβουν μέρος σε κυνήγι χαμένου θησαυρού, να τραγουδήσουν παραδοσιακά κάλαντα παρέα με τα ξωτικά, να λάβουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια.
Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου ο μάγος Σανκάρα χάρισε στιγμές μαγείας σε μικρούς και μεγάλους που παρακολούθησαν την παράστασή του στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας. Ενώ, στον ίδιον χώρο, το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου παρουσιάσθηκε το θεατρικό έργο «Ω! Christmas Three» από το Κέντρο Θεατρικής Τέχνης Παναγιώτης Αδάμ.
Καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου χωριού φουσκωτά παιχνίδια, προσέφεραν άπλετη χαρά και διασκέδαση σε όσα παιδιά τα επισκέφθηκαν.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή, συμβολή και υποστήριξή τους στις δράσεις μας τους: Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού, Αυγουστίνα και Ειρήνη Κυπριώτη, Παναγιώτα Καλαμάκη και Μάρθα Πούλιου [Πιτσιρικούπολη], Βασίλη Ζαμπέλη [Όμιλος Αθλοπαιδιών Κούρος Αίγινας], Δημήτρη Δρίσα και Μανώλη Μακαρατζή, Νείλο Παππά, Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίων Ασωμάτων & Κοντού, μάγο Σανκάρα, Παναγιώτη Αδάμ, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας Aegina Portal και Saronic Magazine.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία του τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μας κι ευχόμαστε σε όλον τον κόσμο το 2019 να είναι γεμάτο υγεία, αγάπη, αλληλεγγύη και χαρές.

Η  πρόεδρος
της Κ.Ε.Δ.Α.
Σαλπέα-Στάθη Αικατερίνη


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png