Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αίγινας για την απώλεια του Κωνσταντίνου Γαλάνη.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αίγινας, μαζί με ολόκληρο το νησί, θρηνεί για την απώλεια ενός σημαντικού ανθρώπου του Κωνσταντίνου Γαλάνη. Πρόεδρος επί σειρά ετών του Συλλόγου των Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου, το οποίο και ανέδειξε στον σημαντικότερο θεσμό του νησιού μας στον χώρο του Πολιτισμού, Δημοτικός Σύμβουλος αλλά και μέλος των παλαιότερων διοικητικών συμβουλίων της Κ.Ε.Δ.Α., ο Κωνσταντίνος Γαλάνης από όπου και αν βρισκόταν προώθησε με όλες του τις δυνάμεις κάθε τι θετικό για την Αίγινα αφήνοντας ανεξίτηλη την σφραγίδα του στα πολιτιστικά τεκτενόμενα του τόπου μας.

Παράλληλα, ως ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, στήριξε έμπρακτα κάθε δράση προβολής του νησιού μας από την Γιορτή του Φιστικιού και του Φεστιβάλ Θεάτρου μέχρι και το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ. Εμείς στην Κοινωφελή Επιχείρηση χάσαμε έναν ακούραστο συνεργάτη που ήξερε πάντοτε να ξεπερνάει τις δυσκολίες και να κρατάει μόνο ότι ήταν  καλό.

Απευθύνουμε στην σύζυγο του Αρετή, στους γιούς του Γρηγόρη και Μιχάλη καθώς και σε ολόκληρη την οικογένειά του τα θερμότερα συλλυπητήριά  μας.

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ  και το Δ.Σ.
της Κ.Ε.Δ.Α.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png