Η κ. Μαριλένα Γιαννούλη πρόεδρος της 12ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας.

ΚΕΔΑ. Δελτίο Τύπου.
Στη συνεδρίαση της 11ης Μαρτίου 2020, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας εξέλεξε ομόφωνα ως πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής της 12ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας την κ. Μαριλένα Γιαννούλη.

Η κ Γιαννούλη έχει συμμετάσχει ξανά στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ προσφέρει, επί σειρά ετών, στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του νησιού μας. Η ευγένεια, η διαλλακτικότητα, η εργατικότητα και η προσήλωσή της στον στόχο αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία της φετινής Γιορτής Φιστικιού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε επίσης η Οργανωτική Επιτροπή, όπως αυτή τελικώς διαμορφωθεί, να είναι διετούς θητείας, με σκοπό την απρόσκοπτη συνέχεια του θεσμού και την έγκαιρη προετοιμασία της επόμενης χρονιάς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.