Κλειστό για το κοινό το Λαογραφικό και η ΚΕΔΑ έως 30 Νοεμβρίου λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό. Τηλεφωνικά η εξυπηρέτηση των πολιτών.


Κλειστό θα παραμείνει το Λαογραφικό Μουσείο έως 30 Νοεμβρίου, λόγω των νέων μέτρων για τον κορονοϊό, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας. Επίσης, η ΚΕΔΑ ανακοινώνει ότι οι πολίτες θα εξυπηρετούνται τηλεφωνικά ή μέσω email και μόνο κατόπιν ραντεβού, εάν δεν είναι δυνατή η εξυπηρέτησή τους με άλλον τρόπο. Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.: 71342 ΚΥΑ, με τίτλο «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, για το διάστημα από το Σάββατο 07 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020», όπως αυτή δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 4899/Β΄/06.11.2020, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αίγινας δεν θα δέχεται κόσμο κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα.

Κλειστό για το κοινό, έως και τις 30 Νοεμβρίου 2020, θα παραμείνει και το Ιστορικό & Λαογραφικό Μουσείο Δήμου Αίγινας, καθώς μεταξύ των δραστηριοτήτων που αναστέλλονται είναι και η λειτουργία των μουσείων (Κ.Α.Δ. 91.02).

Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται είτε τηλεφωνικά καλώντας στο σταθερό τηλέφωνο 22970 22067 είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας αποστέλλοντας mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ενώ θα προσέρχονται αποκλειστικά και μόνον σε περίπτωση που, κατά την ανωτέρω επικοινωνία, δεν καταστεί δυνατή η πλήρης εξυπηρέτησή τους και πάντα κατόπιν συνεννόησης για προγραμματισμένο ραντεβού.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή αντάμωση όσο το δυνατόν συντομότερα!

Η πρόεδρος Δ.Σ.
Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας
Μαίρη Κουκούλη


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png