ΚΕΔΑ. Ευχαριστήριο για την ενημερωτική καμπάνια "Η Αίγινα μιλά για τον Καρκίνο του Μαστού".

ΚΕΔΑ. Δελτίο Τύπου.
Για πρώτη φορά, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αίγινας πραγματοποίησε δράση για τον Καρκίνο του Μαστού. Με αφορμή την 25η Οκτωβρίου, που αποτελεί τη σχετική Παγκόσμια Ημέρα, προχωρήσαμε στη δημιουργία ηλεκτρονικής ενημερωτικής καμπάνιας, με τίτλο "Η Αίγινα μιλά για τον Καρκίνο του Μαστού".
Έτσι, σε συνεργασία με το studio "Φωτογραφία & Τέχνη, Αίγινα", ετοιμάσαμε τέσσερα βίντεο όπου καταξιωμένοι συμπολίτες μας φωτίζουν όψεις της ασθένειας, βάσει της επαγγελματικής εμπειρίας τους.

Η δράση επρόκειτο να ολοκληρωθεί με τριήμερη επίσκεψη στην Αίγινα (19, 20 & 21 Νοεμβρίου 2020) Κινητής Μονάδας Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Δυστυχώς, λόγω του γενικού lockdown που επεβλήθη έως και το τέλος Νοεμβρίου, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τις κυρίες Πολυξένη Χρυσανθακοπούλου, Φωτεινή Μπήτρου, Ζωή Νιάρχου και Μαρία Κακούση για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μου και τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη προσπάθεια της ΚΕΔΑ, καθώς και τους Ειρήνη Κουνάδη και Ανέστη Κορνέζο για τη θέρμη και την ευαισθησία με τις οποίες απεδέχθησαν την πρό(σ)κληση, αλλά και το άρτιο αποτέλεσμα.

Τέλος, να ευχαριστήσω την κ. Αγγελική Σταθάκη-Φερδερίγου από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, με την οποία αλληλοδεσμευθήκαμε να προγραμματίσουμε εκ νέου την αναβληθείσα επίσκεψη της Κινητής Μονάδας Μαστογράφου όποτε οι συνθήκες το επιτρέψουν.

#Η_Αίγινα_μιλά_για_τον_Καρκίνο_του_Μαστού #speak_pink

Μαίρη Κουκούλη
Πρόεδρος
Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png