12ο Aegina Fistiki Fest. Όροι συμμετοχής στην Αγροτική - Εμπορική Έκθεση.

ΚΕΔΑ. Ανακοίνωση.
Η Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Aegina Fistiki Fest ανακοινώνει τους όρους συμμετοχής στην Αγροτική - Εμπορική Έκθεση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 16 έως και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021. Οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέτουν την απαραίτητη αίτηση ενοικίασης περιπτέρου στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αίγινας.
Οι κατηγορίες εκθετών που μπορούν να λάβουν μέρος έχουν ως ακολούθως:
* Παραγωγοί και έμποροι αποκλειστικά φιστικιού Αιγίνης
* Έμποροι, μεταποιητές, παραγωγοί προϊόντων ζαχαροπλαστικής, τυροκομίας, ποτοποιίας κ.λπ. που εμπεριέχουν φιστίκι Αίγινης και έχουν την έδρα της εμπορικής τους δραστηριότητας στην Αίγινα
* Αγρότες που παράγουν άλλα αγροτικά προϊόντα στην Αίγινα
* Μελισσοκόμοι και κτηνοτρόφοι που παράγουν τα προϊόντα τους αποκλειστικά στην Αίγινα
* Τοπικοί συνεταιρισμοί αγροτικών προϊόντων και αγροτικοί σύλλογοι
* Χειροτέχνες, βιοτέχνες και επιχειρηματίες με έδρα την Αίγινα οι οποίοι παράγουν και εμπορεύονται παραδοσιακά ή/και άλλα προϊόντα, όπως κεραμικά, είδη δώρων, κοσμήματα, καλλυντικά, εκδόσεις κ.ά.
* Σύλλογοι, ενώσεις, φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα τα μέλη των οποίων παράγουν τοπικά προϊόντα και επιθυμών να τα προβάλουν και να τα εμπορευθούν
* Αντιπρόσωποι αγροτικών μηχανημάτων, λιπασμάτων ή άλλων ειδών που έχουν σχέση με την καλλιέργεια, την ανάπτυξη ή την προώθηση της παραγωγής του φιστικιού και γενικότερα των τοπικών αγροτικών προϊόντων
Περιορισμένος αριθμός επιχειρήσεων εστίασης και πρόχειρου φαγητού θα στεγασθούν σε ειδικά προβλεπόμενο χώρο της Αγροτικής – Εμπορικής Έκθεσης (Στέκι φαγητού ή Fast Food Point), με βασική προϋπόθεση ότι μέρος των γαστρονομικών τους προτάσεων θα περιλαμβάνει και φιστίκι Αιγίνης.
Δικαίωμα συμμετοχής διατηρούν, κατά προτεραιότητα, εκθέτες που υποστήριξαν τον θεσμό κατά τα προηγούμενα χρόνια, εφόσον εμπίπτουν στις ως άνω κατηγορίες.
Νέες αιτήσεις θα κατατίθενται, καθημερινά και για χρονικό διάστημα από Τρίτη 06 έως και Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Α. (Π. Αιγινήτου 4 | 2ος όροφος) κι ώρες 09:00 – 13:00 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματέα της Κ.Ε.Δ.Α. κ. Μάρθα Χαρτοφύλακα στο τηλέφωνο 22970 22067.

Ι. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το κόστος ενοικίασης περιπτέρου στην Αγροτική – Εμπορική Έκθεση (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) διαμορφώνεται ανά κατηγορία ως εξής:
Μονό Εμπορικό Περίπτερο
3.00μ. X 3.00μ.: 350,00 ευρώ
Διπλό Εμπορικό Περίπτερο
6.00μ. Χ 3.00μ.: 700,00 ευρώ
Μονό Αγροτικό Περίπτερο
3.00μ. Χ 3.00μ: 180,00 ευρώ
Διπλό Αγροτικό Περίπτερο
6.00μ. Χ 3.00μ.: 360,00 ευρώ
Περίπτερο Χώρου Εστίασης
3.00μ. Χ 3.00μ.: 350,00 ευρώ


ΙΙ. ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ
Η προκαταβολή θα δίνεται με τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής και ορίζεται ως εξής:
100 ευρώ για μονά εμπορικά περίπτερα
200 ευρώ για διπλά εμπορικά περίπτερα
50 ευρώ για μονά αγροτικά περίπτερα
100 ευρώ για διπλά αγροτικά περίπτερα
100 ευρώ για περίπτερα χώρου εστίασης


ΙΙΙ. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
1. Απευθείας πληρωμή στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Α.
2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Κ.Ε.Δ.Α. με αναγραφή του ονοματεπωνύμου του συμμετέχοντος και την ένδειξη «Προκαταβολή περιπτέρου Aegina Fstiki Fest 2021»


IV. ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ
Οι συμμετέχοντες στην Αγροτική – Εμπορική Έκθεση οφείλουν να εξοφλήσουν το υπόλοιπο του ενοικίου κατά την τρίτη ημέρα της διοργάνωσης, ήτοι Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου.
Σημειώνεται πως, σε περίπτωση απόρριψης αίτησης συμμετοχής, η Κ.Ε.Δ.Α. θα επιστρέψει στον δικαιούχο την προκαταβολή στο σύνολό της.


Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Α.
Μαρία Κουκούλη


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε. ΤΟΥ 12ου AEGINA FISTIKI FEST
Μαριλένα Γιαννούλη
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png