ΚΕΔΑ. Δελτίο Τύπου για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2021.

ΚΕΔΑ. Δελτίο Τύπου.
Φίλες και φίλοι,
Προβληματιστήκαμε αρκετά εάν θα πραγματοποιήσουμε διά ζώσης εκδηλώσεις τα φετινά Χριστούγεννα, λόγω της επικρατούσας υγειονομικής κατάστασης. Ωστόσο, αποτελεί κοινή παραδοχή πως όλοι έχουμε ανάγκη να χαμογελάσουμε, να περάσουμε όμορφα και να ξεχαστούμε για λίγες ώρες.
Αποφασίσαμε, λοιπόν, να προσφέρουμε σε μικρούς και μεγάλους μια νότα χαράς και αισιοδοξίας μέσω επιλεγμένων δράσεων.
Το Δημοτικό Θέατρο Αίγινας ανοίγει τις πόρτες ανήμερα τα Χριστούγεννα και τα Θεοφάνεια με δύο διπλές παιδικές θεατρικές παραστάσεις.
Η αίθουσα Γωγώ Κουλικούρδη του Ιστορικού & Λαογραφικού Μουσείου Δήμου Αίγινας βάζει τα γιορτινά της και μας περιμένει να ζήσουμε παρέα αιγινήτικες βραδιές.
Και, τέλος, τρεις τοπικοί σύλλογοι δίνουν τις δικές τους, διαφορετικές ευχές μέσα από αντίστοιχα βίντεο που θα αναρτηθούν στο κανάλι της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας στο YouTube καθώς και στην επίσημη σελίδα της στο Facebook .
Όλα τα παραπάνω θα ανακοινωθούν σταδιακά, μέσω δελτίων τύπου και αφισών, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Με το καλό να ανταμώσουμε!


Μαίρη Κουκούλη
Πρόεδρος
Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png